Wonen, Maken & Leven

april 20, 2015Welkom op mijn blog! Begin 2015 ben ik begonnen met bloggen op afinapint.blogspot.nl met als doel het bespreken en onderbouwen van enkele van mijn favoriete pins. Ondertussen zijn we ruim honderd blogartikelen en een eigen domeinnaam (wonen-maken-leven.nl) verder en zie je niet langer inspirerende beelden van andere blogs en Pinterest voorbij komen. Je leest in plaats daarvan persoonlijke artikelen die vallen onder de vier hoofdcategorieën op mijn blog.
Mijn eigen huis is verre van een wit en strak gestylede woning. Ik heb een gewone inrichting met een mix aan stijlen, helemaal naar onze smaak. Er zijn wel woontrends die mij aanspreken, maar ik verbouw niet mijn complete interieur hiervoor. Met deze, persoonlijke insteek, lees je inspirerende artikelen over wonen (zowel binnen als buiten), het toevoegen van persoonlijke accessoires en souvenirs.

Kortom, ik schrijf over gewoon, gezellig wonen met hier en daar een trendy touch. Inspiratie voor het ontwikkelen en neerzetten van jouw eigen mix van stijlen.Creatief zijn is heel belangrijk voor mij. Ik vind het mooi om een idee in je hoofd vorm te geven en het ook daadwerkelijk te maken, te realiseren. Ik doe dat op mijn werk, als grafisch vormgever, maar ook thuis door middel van diverse hobby’s. Het maken van digitale fotoboeken, ‘slowmail’ persoonlijke kaarten en het origineel inpakken van (kleine) cadeautjes zijn dingen die ik graag doe. Daarnaast kan ik helemaal blij worden van andermans werk, mooie knutselspullen zoals papiertjes, washitape en dergelijke.

Het kan dan ook niet missen dat je deze genoemde onderwerpen op mijn blog terugvindt.
Op mijn blog kom je een diversiteit aan artikelen tegen, gerelateerd aan Wonen, Maken en Leven. Het laatstgenoemde onderwerp doet een persoonlijke noot vermoeden, en terecht. Mijn leven bestaat uit een breed scala aan activiteiten en sommige daarvan zie je terug op mijn blog.

Zo schrijf ik regelmatig over mijn leven met een chronische ziekte. Dit is op mijn blog te vinden onder een apart hoofdstuk aangezien dit niet alleen over mijzelf gaat - ook andere personen zullen zich herkennen in deze blogs. Ik schrijf persoonlijke updates maar deel ook artikelen met een informatieve insteek en blogs over het verbeteren van je mindset als je een chronische ziekte hebt.


Gelukkig ben ik zoveel meer dan alleen mijn chronische ziekte. Ik schrijf daarom ook persoonlijke verhalen over de reizen de we maken, het alledaagse leven en licht ik speciale dagen uit.
 Kort samengevat

Deze blog is onder te verdelen onder de vier hoofdthema's: Wonen, Maken, Mijn persoonlijke leven, Leven met een chronische ziekte. Het is een inspirerend en informatief blog, maar met een persoonlijk sausje. Alle artikelen die ik schrijf gaan over onderwerpen waar ik echt wat mee heb. Hoe vaak er een artikel online komt kan ik niet zeggen, dat blijft afhankelijk van de hoeveelheid inspiratie, tijd en prioriteit.

Ik wens je veel leesplezier!
Je kunt mijn blog ook volgen via Facebook
 

You Might Also Like

0 reacties

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Disclaimer

Op deze blog lees je informatieve artikelen, persoonlijke blogs en nuttige tips over wonen, creatieve projecten en leven met een chronische ziekte. Deze blog heeft geen winstoogmerk, geen commerciële inslag en geen ambitie tot influencer.

Disclaimer

Alle gebruikte foto's en teksten zijn zorgvuldig door mij samengesteld. Zonder toestemming content overnemen wordt niet op prijs gesteld. Delen mag wel, met vermelding van en link naar deze website. Bij twijfel, stuur een berichtje via het contactformulier.