Wonen, Maken & Leven

april 20, 2015Welkom op mijn blog!
 

Wonen, Maken en Leven doen we allemaal, op deze blog vind je een variatie aan alledaagse onderwerpen. Recentelijk zijn mijn blogdoelen ingrijpend veranderd en zo ook de invulling van mijn blog. Hierdoor is het niet meer een blog met de laatste woontrends, veel DIY tutorials en algemene artikelen over het hebben van een chronische ziekte.

In plaats daarvan vind je op deze blog leuke ideeën om je interieur en buitenruimte gezellig te maken, eenvoudige creatieve projecten en mijn eigen creaties. Ook zul je steeds vaker praktische artikelen lezen op mijn blog met tips voor het alledaagse leven. Ook schrijf ik persoonlijke artikelen met updates over mij en mijn chronische ziekte. Het is een inspirerend en informatief blog, maar met een persoonlijk sausje. Alle artikelen die ik schrijf gaan over onderwerpen waar ik echt wat mee heb.

Op mijn andere blog, Over Chronisch Leven, schrijf ik uitsluitend over leven met een chronische ziekte. Ook deze blog heeft een flinke persoonlijke noot: ik verwerk vaak mijn eigen verhaal en ervaringen in de artikelen. Je vindt er informatie over het omgaan met een chronische ziekte, het kweken van begrip en praktische tips en weetjes over dit onderwerp.


Ik wens je veel leesplezier!
Je kunt mijn blogs ook volgen via de Facebookpagina van Wonen, Maken en Leven

 Dit informatie in dit artikel is geüpdatet in oktober 2017

You Might Also Like

0 reacties

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Disclaimer

Op deze blog lees je informatieve artikelen, persoonlijke blogs en nuttige tips over wonen, creatieve projecten en leven met een chronische ziekte. Deze blog heeft geen winstoogmerk, geen commerciële inslag en geen ambitie tot influencer.

Disclaimer

Alle gebruikte foto's en teksten zijn zorgvuldig door mij samengesteld. Zonder toestemming content overnemen wordt niet op prijs gesteld. Delen mag wel, met vermelding van en link naar deze website. Bij twijfel, stuur een berichtje via het contactformulier.