Wonen, Maken & Leven

april 20, 2015Welkom op mijn blog! Begin 2015 ben ik begonnen met bloggen op afinapint.blogspot.nl met als doel het bespreken en onderbouwen van enkele van mijn favoriete pins. Ondertussen zijn we ruim honderd blogartikelen en een eigen domeinnaam (wonen-maken-leven.nl) verder en zie je niet alleen inspirerende beelden van Pinterest voorbij komen. Op mijn blog lees je een breed scala aan onderwerpen, ik zet even wat voorbeelden op een rij:Wonen
Ik verzamel ideeën vanuit de hele wereld, dit kan gaan om kleurinspiratie, decoratie, muurideeën, meubels, het buitenleven en nog veel meer. Op mijn blog lees je daarom onder andere over woontrends, tips voor decoratie, leuke binnenkijkers etc.

Lees bijvoorbeeld: Scandinavisch wonen, November: keukenspecial, Woontrends herfst 2015

Maken
Creatief bezig zijn is heel belangrijk voor mij. In het dagelijks leven ben ik grafisch vormgever maar ook op andere manieren uit ik mijn creativiteit. Op mijn blog zie je daarom mooie grafische ontwerpen zoals posters, magazines en verpakkingen voorbijkomen. Daarnaast vind je leuke DIY tutorials en tips voor fotografie op mijn website.

Lees bijvoorbeeld: DIY | Een X voor je magazine, DIY | decoreren met afvalGrafische vormgeving | Motion theater

Leven
Tot slot vertel ik af en toe graag iets over mijzelf, hoe ik omga met mijn chronische ziekte: fibromyalgie, mijn belevenissen, ervaringen en reisverhalen. Deze zijn te vinden onder de tag 'leven'.
Lees bijvoorbeeld: Fibrolog | De diagnose: Fibromyalgie, Mijn vakantiesouvenir | Le Petit LivreReizen | Hagel in HazyviewOok lees je regelmatig leuke reviews op mijn blog en verschijnt er af en toe een winactie online. Je ziet het, mijn interesses liggen heel breed, en dat zie je ook terug in mijn berichten. Ik hoop dat je met plezier mijn blog leest en zie je graag regelmatig terug.


Mis niks en volg mijn blog via Blogger, Bloglovin of Beste Bloggers 

You Might Also Like

0 reacties

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Disclaimer

Op deze blog schrijf ik over interessante onderwerpen. Sommige inspirerende afbeeldingen heb ik gevonden op het wereldwijde web. Ik doe altijd mijn best om de juiste bron hierbij te vermelden. Staat jouw beeld op mijn blog en heb je dat liever niet? Laat het me weten dan pas ik het aan. --------- Juist wel jouw foto of product op mijn blog? Ga naar de pagina contact voor meer informatie en/of neem contact op via het contactformulier.

Disclaimer

At this blog I write about interesting things. Some pics at my blog aren't mine, I did find them at the worldwide web. I always do my best to mention the correct source. Is your picture at my blog and you prefer not to? Let me know then I will adjust it.