Architectuur | Kunstzinnig wit

mei 23, 2015


Sommige architectonische fotografie is net kunst. Je ziet een lijnenspel en pas later het gebouw of de ruimte. Het is het spelen met licht en texturen. Dergelijke vormen zijn inspirerend en bevorderen de creativiteit en het is ook gewoon mooi om naar te kijken. Vandaag deel ik enkele witte gebouwen die, door hun vormgeving, een tweede blik zeker waard zijn.
 
 
Mimesis Museum, Paju Book City (bron)
Mimesis Museum, Paju Book City (bron)

Irgendwo Anders, Zurich (bron)

Door Mount Fuji Architects Studio (bron)


Door LAVA Studio (bron)

The Tote, door Serie Architects
(bron basisfoto + eigen fotobewerking)

Welk gebouw kende jij al? En welke spreekt jou het meeste aan?You Might Also Like

0 reacties

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Disclaimer

Op deze blog schrijf ik over interessante onderwerpen. Sommige inspirerende afbeeldingen heb ik gevonden op het wereldwijde web. Ik doe altijd mijn best om de juiste bron hierbij te vermelden. Staat jouw beeld op mijn blog en heb je dat liever niet? Laat het me weten dan pas ik het aan. --------- Juist wel jouw foto of product op mijn blog? Ga naar de pagina contact voor meer informatie en/of neem contact op via het contactformulier.

Disclaimer

At this blog I write about interesting things. Some pics at my blog aren't mine, I did find them at the worldwide web. I always do my best to mention the correct source. Is your picture at my blog and you prefer not to? Let me know then I will adjust it.