ART | Aquarel Bird

mei 16, 2015

Nice artwork

Op de een of andere manier valt mijn oog vaak op aquarel schilderingen. Geen grote, uitgebreide kunstwerken, maar bescheiden prints met mooie pasteltinten. Mijn huidige favoriet is bovenstaand beeld. Het is een combinatie van een pen- en aquareltekening, van harde lijnen en zachte kleuren. De achterliggende kunstenaar is Abby Diamond, een jonge illustrator.

Meer werk van Abby Diamond en andere mooie aquarellen vind je op mijn Pinterest bord #Art.

You Might Also Like

0 reacties

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Disclaimer

Op deze blog schrijf ik over interessante onderwerpen. Sommige inspirerende afbeeldingen heb ik gevonden op het wereldwijde web. Ik doe altijd mijn best om de juiste bron hierbij te vermelden. Staat jouw beeld op mijn blog en heb je dat liever niet? Laat het me weten dan pas ik het aan. --------- Juist wel jouw foto of product op mijn blog? Ga naar de pagina contact voor meer informatie en/of neem contact op via het contactformulier.

Disclaimer

At this blog I write about interesting things. Some pics at my blog aren't mine, I did find them at the worldwide web. I always do my best to mention the correct source. Is your picture at my blog and you prefer not to? Let me know then I will adjust it.