Motion Theater

mei 13, 2015


https://m1.behance.net/rendition/modules/76592543/disp/d1909df8d3ecd041bd4751c89161f26f.jpgBijna elke grafisch vormgever of liefhebber heeft wel een afbeelding van het Motion Theater op zijn Pinterest bord staan. Hun uitingen van 2013 zijn namelijk opvallend mooi en inspirerend voor menig creatieveling.

Het logo van het danstheater wordt op iedere uiting verbonden met de desbetreffende voorstelling door middel van lijnen. Deze lijnen volgen de bewegingen van de afgebeelde danser. Dit leidt tot steeds nieuwe vormen en figuren, waardoor iedere uiting een unieke, maar herkenbare uitstraling heeft. Het ontwerp wordt compleet gemaakt door de typografie. Deze is stevig, maar is op een speelse manier verbonden en verweven met de rest van de afbeelding.

Op die manier is elke poster, flyer, programmaboekje etc. een waar kunstwerk op zich en erg aantrekkelijk om te zien. Wil je meer mooie grafische ontwerpen zien? Bekijk dit Pinterest bord.
(bron afbeeldingen: The Motion Theater via Behance)


You Might Also Like

0 reacties

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Disclaimer

Op deze blog schrijf ik over interessante onderwerpen. Sommige inspirerende afbeeldingen heb ik gevonden op het wereldwijde web. Ik doe altijd mijn best om de juiste bron hierbij te vermelden. Staat jouw beeld op mijn blog en heb je dat liever niet? Laat het me weten dan pas ik het aan. --------- Juist wel jouw foto of product op mijn blog? Ga naar de pagina contact voor meer informatie en/of neem contact op via het contactformulier.

Disclaimer

At this blog I write about interesting things. Some pics at my blog aren't mine, I did find them at the worldwide web. I always do my best to mention the correct source. Is your picture at my blog and you prefer not to? Let me know then I will adjust it.