DIY | Foto klembord

mei 07, 2015

Op de website lovegrowswild vond ik een leuke DIY voor het maken van originele fotolijstjes. Het zijn een soort klemborden, gemaakt van hout en rvs clips. Wat een leuke manier om je foto's, notities of inspirerende pagina's uit tijdschriften op te hangen! Niet jarenlang naar dezelfde afbeelding turen; het omwisselen is zo gepiept. Bekijk meer leuke DIY pins om mijn Pinterest bord.

DIY rustic clipboards for photographs

You Might Also Like

0 reacties

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Disclaimer

Op deze blog schrijf ik over interessante onderwerpen. Sommige inspirerende afbeeldingen heb ik gevonden op het wereldwijde web. Ik doe altijd mijn best om de juiste bron hierbij te vermelden. Staat jouw beeld op mijn blog en heb je dat liever niet? Laat het me weten dan pas ik het aan. --------- Juist wel jouw foto of product op mijn blog? Ga naar de pagina contact voor meer informatie en/of neem contact op via het contactformulier.

Disclaimer

At this blog I write about interesting things. Some pics at my blog aren't mine, I did find them at the worldwide web. I always do my best to mention the correct source. Is your picture at my blog and you prefer not to? Let me know then I will adjust it.