DIY: Houten fotoblok

mei 28, 2015Op VT wonen kwam ik een leuke DIY tutorial tegen. In slechts enkele stappen maak je zelf een originele fotohouder. Klik op de link hierboven voor de volledige beschrijving.

Meer leuke DIY ideeen heb ik gepind op mijn bord: DIY decoration and memory preserving.
You Might Also Like

0 reacties

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Disclaimer

Op deze blog schrijf ik over interessante onderwerpen. Sommige inspirerende afbeeldingen heb ik gevonden op het wereldwijde web. Ik doe altijd mijn best om de juiste bron hierbij te vermelden. Staat jouw beeld op mijn blog en heb je dat liever niet? Laat het me weten dan pas ik het aan. --------- Juist wel jouw foto of product op mijn blog? Ga naar de pagina contact voor meer informatie en/of neem contact op via het contactformulier.

Disclaimer

At this blog I write about interesting things. Some pics at my blog aren't mine, I did find them at the worldwide web. I always do my best to mention the correct source. Is your picture at my blog and you prefer not to? Let me know then I will adjust it.