Mijn ontwerp: Jumero Wijnlabel

mei 04, 2015


 Ik ben grafisch vormgever bij b-creative! in Vlaardingen. Wij verzorgen het hele pakket voor onze klanten, van concept tot en met de uitvoering. Wat ik erg leuk vind om te doen is het ontwerpen van verpakkingen en etiketten. Zo ook bovenstaand wijnlabel.


'De druiven voor deze wijnen worden volledig biologisch geproduceerd, dat willen we ook uitstralen'. Met deze uitspraak in gedachten ging ik aan de slag met het ontwerp van het wijnlabel van Jumero. Natuurlijke kleuren en vormen werden gekozen en verwerkt tot een mooi label voor rode, witte en rosé wijn. Bekijk hier het eindresultaat.

Kijk hier voor meer mooie en originele grafische ontwerpen op het gebied van verpakkingen.You Might Also Like

0 reacties

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Disclaimer

Op deze blog schrijf ik over interessante onderwerpen. Sommige inspirerende afbeeldingen heb ik gevonden op het wereldwijde web. Ik doe altijd mijn best om de juiste bron hierbij te vermelden. Staat jouw beeld op mijn blog en heb je dat liever niet? Laat het me weten dan pas ik het aan. --------- Juist wel jouw foto of product op mijn blog? Ga naar de pagina contact voor meer informatie en/of neem contact op via het contactformulier.

Disclaimer

At this blog I write about interesting things. Some pics at my blog aren't mine, I did find them at the worldwide web. I always do my best to mention the correct source. Is your picture at my blog and you prefer not to? Let me know then I will adjust it.