Thee verpakkingen

mei 26, 2015

Een warme, grote mok waar een heerlijke geur van kruiden omhoog kringelt. Ik vind thee drinken een ontspannende, dorstlessende en vaak gezellige bezigheid. Persoonlijk hou ik niet van koffie (oh! shame on me) hoewel ik de geur wel waardeer. Ook de handelingen rond het koffie zetten hebben zo zijn charme, en dan heb ik het niet over die 'één-druk-op-de-knop-machines'.

Thee zetten gaat vaak met minder handelingen gepaard. Om het toch een bijzondere ervaring te maken zijn er andere oplossingen. Dit kan in de vorm van verse thee zijn die de gast zelf in zakjes mag peuteren. Heerlijk en het staat ook nog eens leuk, maar het is wel een werkje.

Op Pinterest zag ik echter enkele andere mooie thee-ervaringen voorbijkomen. Leuk om je gasten voor te zetten of aan een echte theeliefhebber cadeau te doen.


Bron (foto's in willekeurige volgorde):
1) Origami Tea Bag  2) TeaPee Tea Bag  3)  Butterfly Tea Bag 4) Teabag Coaster  5) Aromaticas  6) Natural Tea Bag   7) Slice of tea   8) Puritea Tea Bag   9) Charmvilla Fish Tea Bag  10) Handmade Art Tea Bag
  

You Might Also Like

0 reacties

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Disclaimer

Op deze blog schrijf ik over interessante onderwerpen. Sommige inspirerende afbeeldingen heb ik gevonden op het wereldwijde web. Ik doe altijd mijn best om de juiste bron hierbij te vermelden. Staat jouw beeld op mijn blog en heb je dat liever niet? Laat het me weten dan pas ik het aan. --------- Juist wel jouw foto of product op mijn blog? Ga naar de pagina contact voor meer informatie en/of neem contact op via het contactformulier.

Disclaimer

At this blog I write about interesting things. Some pics at my blog aren't mine, I did find them at the worldwide web. I always do my best to mention the correct source. Is your picture at my blog and you prefer not to? Let me know then I will adjust it.