Vakantiefotografie - stel een doel

mei 29, 2015


In de serie 'Vakantiefotografie - zo doe je er wat mee' geef ik tips om het fotograferen op vakantie weer leuk te maken. Als je dit toepast krijg je zin om er iets moois van te maken in plaats van ze laten verstoffen op je computer.


Stel een doel
Bedenk voordat je op vakantie gaat wat je met je vakantiefoto's wilt gaan doen. Wil je iets moois voor aan de muur, ga je voor een fotoboek of wil je iets creatiefs? Als je van te voren je doel bepaalt wordt je vanzelf enthousiast om op je vakantiebestemming de juiste invulling te maken.

Er zijn veel verschillende fotoproducten te bestellen op het internet; een digitaal fotoboek, een canvasdoek of een kalender. Je kunt ook iets schattigs bestellen als een mok, een muismat of een puzzel. Allemaal heel leuk... Maar jij wilt natuurlijk iets origineels. Heb je al eens aan de volgende opties gedacht?
  • Een collectie van canvassen of fotolijsten van diverse formaten aan de muur 
  • Maak van je vakantiefoto een mooi fotobehang en herbeleef je reis iedere dag opnieuw
  • Maak een artjournal - een creatief verslag van je reis met tekeningen, foto's en herinneringen.
  • In plaats van een standaard fotoboek kun je ook je eigen reismagazine maken met de mooiste foto's en verhalen.

Meer weten over een artjournal? Lees het hier

In de serie 'Vakantiefotografie - zo doe je er wat mee' lees je in het volgende artikel over het kiezen van een thema. Verbind foto's met elkaar door middel van een object, kleur of door middel van macrofoto's.

Alle artikelen in deze serie:
 http://afinapint.blogspot.nl/2015/05/vakantiefotografie-stel-een-doel.html 

You Might Also Like

0 reacties

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Disclaimer

Op deze blog lees je informatieve artikelen, persoonlijke blogs en nuttige tips over wonen, creatieve projecten en leven met een chronische ziekte. Deze blog heeft geen winstoogmerk, geen commerciële inslag en geen ambitie tot influencer.

Disclaimer

Alle gebruikte foto's en teksten zijn zorgvuldig door mij samengesteld. Zonder toestemming content overnemen wordt niet op prijs gesteld. Delen mag wel, met vermelding van en link naar deze website. Bij twijfel, stuur een berichtje via het contactformulier.