Vakantiefotografie - zo doe je er wat mee

mei 29, 2015
Met het mooie weer van afgelopen weekend hebben we er alweer zin in... vakantie! Misschien moet je nog even wachten of wellicht ga je binnenkort al. Of je al jarenlang naar dezelfde camping gaat of een rondreis gaat maken in een tropisch land, je wilt in alle gevallen unieke foto's maken. Beelden die de moeite waard zijn om in een fotoboek te plaatsen of aan de muur te hangen.

In dit digitale tijdperk nemen we meer foto's dan ooit, maar tegelijkertijd is het de uitdaging om daar iets moois mee te doen. Vaak staan vakantiefoto's onbekeken op de computer en raakt de motivatie om een volgende vakantie weer nieuw materiaal te schieten een beetje weg. Herkenbaar? 


In de komende weken zal ik enkele tips geven waardoor het fotograferen op vakantie weer leuk wordt. Ik ben geen fotograaf, technische details laat ik daarom achterwege. Wel kun je praktische tips verwachten en inspirerende ideeën voor jouw vakantiefotografie. De eerst volgende post gaat over het hebben van een doel; bedenk wat je met je foto's wilt doen voordat je begint te fotograferen. Lees je mee? 


Alle artikelen in deze serie:
 http://afinapint.blogspot.nl/2015/05/vakantiefotografie-stel-een-doel.html 


You Might Also Like

0 reacties

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Disclaimer

Op deze blog schrijf ik over interessante onderwerpen. Sommige inspirerende afbeeldingen heb ik gevonden op het wereldwijde web. Ik doe altijd mijn best om de juiste bron hierbij te vermelden. Staat jouw beeld op mijn blog en heb je dat liever niet? Laat het me weten dan pas ik het aan. --------- Juist wel jouw foto of product op mijn blog? Ga naar de pagina contact voor meer informatie en/of neem contact op via het contactformulier.

Disclaimer

At this blog I write about interesting things. Some pics at my blog aren't mine, I did find them at the worldwide web. I always do my best to mention the correct source. Is your picture at my blog and you prefer not to? Let me know then I will adjust it.