Vakantiefotografie - zo doe je er wat mee

mei 29, 2015
Met het mooie weer van afgelopen weekend hebben we er alweer zin in... vakantie! Misschien moet je nog even wachten of wellicht ga je binnenkort al. Of je al jarenlang naar dezelfde camping gaat of een rondreis gaat maken in een tropisch land, je wilt in alle gevallen unieke foto's maken. Beelden die de moeite waard zijn om in een fotoboek te plaatsen of aan de muur te hangen.

In dit digitale tijdperk nemen we meer foto's dan ooit, maar tegelijkertijd is het de uitdaging om daar iets moois mee te doen. Vaak staan vakantiefoto's onbekeken op de computer en raakt de motivatie om een volgende vakantie weer nieuw materiaal te schieten een beetje weg. Herkenbaar? 


In de komende weken zal ik enkele tips geven waardoor het fotograferen op vakantie weer leuk wordt. Ik ben geen fotograaf, technische details laat ik daarom achterwege. Wel kun je praktische tips verwachten en inspirerende ideeën voor jouw vakantiefotografie. De eerst volgende post gaat over het hebben van een doel; bedenk wat je met je foto's wilt doen voordat je begint te fotograferen. Lees je mee? 


Alle artikelen in deze serie:
 http://afinapint.blogspot.nl/2015/05/vakantiefotografie-stel-een-doel.html 


You Might Also Like

0 reacties

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Disclaimer

Op deze blog lees je informatieve artikelen, persoonlijke blogs en nuttige tips over wonen, creatieve projecten en leven met een chronische ziekte. Deze blog heeft geen winstoogmerk, geen commerciële inslag en geen ambitie tot influencer.

Disclaimer

Alle gebruikte foto's en teksten zijn zorgvuldig door mij samengesteld. Zonder toestemming content overnemen wordt niet op prijs gesteld. Delen mag wel, met vermelding van en link naar deze website. Bij twijfel, stuur een berichtje via het contactformulier.