Wonen: Beach house accessoires

mei 31, 2015In mijn vorige post kun je lezen over de beach house stijl. In enkele simpele stappen geef jij je interieur deze subtiele, luchtige nautische uitstraling. Heb je helemaal zin om deze sfeer in jouw huis toe te passen? Ik zette bovenstaande accessoires op een rij om je op weg te helpen. (Waar te koop: Framed Sea art Oud krukje van ElmhoutRieten mand - TajineDeurstop van boottouwDecoratieve peddel Sierkussen beach arrowSierkussen strandGlazen vaasKaarshoudersZeesterrenLantaarn)

You Might Also Like

0 reacties

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Disclaimer

Op deze blog schrijf ik over interessante onderwerpen. Sommige inspirerende afbeeldingen heb ik gevonden op het wereldwijde web. Ik doe altijd mijn best om de juiste bron hierbij te vermelden. Staat jouw beeld op mijn blog en heb je dat liever niet? Laat het me weten dan pas ik het aan. --------- Juist wel jouw foto of product op mijn blog? Ga naar de pagina contact voor meer informatie en/of neem contact op via het contactformulier.

Disclaimer

At this blog I write about interesting things. Some pics at my blog aren't mine, I did find them at the worldwide web. I always do my best to mention the correct source. Is your picture at my blog and you prefer not to? Let me know then I will adjust it.