10 manieren om de zomer in huis te halen

juni 13, 2015


Met het ingaan van juni is ook de meteorologische zomer begonnen. We genieten met volle teugen van het mooie weer en zijn graag buiten. Hoe fijn is dat!

Vooral in de zomer omring ik mij graag met vrolijke kleuren. De natuur is hier natuurlijk een mooi voorbeeld van, ik houd van het frisse bladgroen tegen een strakblauwe lucht. Maar ook de kleding mag weer een stuk lichter en kleurrijker; luchtige stoffen en leuke jurkjes.

Dat zomerse gevoel wil je het liefst de hele dag bij je houden, ook binnenshuis. Tien manieren en inspirerende ideeën om je interieur die frisse, kleurrijke touch te geven.

Zet de zomer op tafel met een kleurrijk servies. Leuk om van te eten, maar het staat ook mooi als decoratie in je eetkamer. Dit servies combineert natuurlijke materialen met hippe kleuren voor een optimaal zomergevoel.
(via RedEnvelope)
Versier je woonkamer met hippe, vrolijke kussens die je aan de zomer doen denken. Je krijgt toch spontaan zin in vakantie als je dit kussen op je bank ziet liggen?
(Via Society6)
Op en top zomer met dit vrolijke behang! Geen fan van blauwe ananassen? Kies dan voor een hippe botanische wandbekleding of een egale frisse kleur.
(Via Pinterest)

Geen zin om je hele muur te schilderen of te behangen? Plaats dan deze houten wandplankjes. Ieder seizoen hang je andere flesjes op, passend bij de tijd van het jaar. In de zomer mag allemaal iets feller van kleur, zoals deze fuchsia gekleurde vaasjes.
 (via Pinterest)

Omdat je met warm weer meer vocht verliest zul je goed water moeten drinken. Waarom dan niet  een leuke waterkan neerzetten? Met deze vrolijk beschilderde kan haal je meteen een zomers gevoel naar binnen.
(Carlyn Verduin)

De cactus is helemaal in en is daarnaast ook nog eens een geweldig zomerplantje die, net als jij, van de zon en warmte houdt. Haal de zomer in huis en zet een aantal mini-cactussen bij elkaar in een gekleurde schaal. Ik wordt er al vrolijk van als ik er naar kijk!
(via Pinterest)

Een kleurig, bloemig tapijt met bijpassende kussens doen het goed deze zomer. Ook vloerkleden met hippe chevron patronen in contrasterende kleuren zoals zwart en wit geven jouw woning het zomerse gevoel.
(via Pinterest)

Plaats dit zomerse grapje in je huis met deze eenvoudige DIY tutorial.
 (nowthatspretty)
Maak met eenvoudige lappen stof in vrolijke kleuren deze zomerse tafeldecoratie. Let ook op de bijpassende bloemen en het decoratieve en lekkere fruit.
 (via Pinterest)
Wil je graag het hele jaar door zomer aan de muur? Investeer dan in goede kunst met vrolijke kleuren die echt bij je past. Ben je creatief? Dan kun je natuurlijk ook zelf aan de slag. 
(via Pinterest)

Door het toevoegen van kleur in je interieur haal je de zomer in huis. Meer zomerse inspiratie vind je op dit Pinterest bord.

You Might Also Like

0 reacties

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Disclaimer

Op deze blog schrijf ik over interessante onderwerpen. Sommige inspirerende afbeeldingen heb ik gevonden op het wereldwijde web. Ik doe altijd mijn best om de juiste bron hierbij te vermelden. Staat jouw beeld op mijn blog en heb je dat liever niet? Laat het me weten dan pas ik het aan. --------- Juist wel jouw foto of product op mijn blog? Ga naar de pagina contact voor meer informatie en/of neem contact op via het contactformulier.

Disclaimer

At this blog I write about interesting things. Some pics at my blog aren't mine, I did find them at the worldwide web. I always do my best to mention the correct source. Is your picture at my blog and you prefer not to? Let me know then I will adjust it.