Amala productfotografie

juni 25, 2015

Tijdens het zoeken naar inspirerende verpakkingen kwam ik de productlijn van Amala tegen. De verpakkingen zijn al mooi vormgegeven met basic kleuren en elementen. Maar ook de productfotografie springt in het oog, met mooie composities. De huidverzorgingsproducten van Amala zijn van biologische oorsprong, dit stralen ze ook uit in deze inspirerende productfotografie.
Bovenstaande foto's en meer informatie over Amala zelf zijn te vinden op hun website.

You Might Also Like

0 reacties

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Disclaimer

Op deze blog schrijf ik over interessante onderwerpen. Sommige inspirerende afbeeldingen heb ik gevonden op het wereldwijde web. Ik doe altijd mijn best om de juiste bron hierbij te vermelden. Staat jouw beeld op mijn blog en heb je dat liever niet? Laat het me weten dan pas ik het aan. --------- Juist wel jouw foto of product op mijn blog? Ga naar de pagina contact voor meer informatie en/of neem contact op via het contactformulier.

Disclaimer

At this blog I write about interesting things. Some pics at my blog aren't mine, I did find them at the worldwide web. I always do my best to mention the correct source. Is your picture at my blog and you prefer not to? Let me know then I will adjust it.