Architectuur | Beach house

juni 01, 2015Gisteren las je al hoe je de 'beach house' stijl in je eigen interieur toe kunt passen. Vandaag kwam ik deze schitterende foto tegen die aansluit bij deze stijl. Dat dit huis ook nog eens in mijn favoriete land staat, Zuid-Afrika, maakte mij helemáál enthousiast.

Op deze website vond ik enkele foto's van het interieur die ik jullie ook niet wil onthouden. Kijk en geniet mee van deze inspirerende, lichte woning.
Welke elementen in deze woning spreken jou aan?


You Might Also Like

0 reacties

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Disclaimer

Op deze blog schrijf ik over interessante onderwerpen. Sommige inspirerende afbeeldingen heb ik gevonden op het wereldwijde web. Ik doe altijd mijn best om de juiste bron hierbij te vermelden. Staat jouw beeld op mijn blog en heb je dat liever niet? Laat het me weten dan pas ik het aan. --------- Juist wel jouw foto of product op mijn blog? Ga naar de pagina contact voor meer informatie en/of neem contact op via het contactformulier.

Disclaimer

At this blog I write about interesting things. Some pics at my blog aren't mine, I did find them at the worldwide web. I always do my best to mention the correct source. Is your picture at my blog and you prefer not to? Let me know then I will adjust it.