Binnenkijken | Stadsboerderij in Workum

juni 20, 2015

VT Wonen heeft vaak schitterende woonideeën en mooie inkijkjes in huizen. Ditmaal nemen we een kijkje in de verbouwde stadsboerderij in Workum, Friesland. Deze week staat in het thema van botanisch wonen en de woning van Maamke en Rob heeft enkele leuke toepassingen die helemaal binnen deze stijl passen. Dat wil ik je natuurlijk niet onthouden.


In dit huis staat de keuken centraal. Er wordt geleefd door het hele gezin, zowel Maamke en Rob als hun kinderen vermaken zich hier prima. Er is veel werk- en bergruimte gecreëerd in deze grote keuken wat er toe bijdraagt dat het een prettige ruimte is om in te vertoeven. 

Qua stijl zien we vooral lichte kleuren met stoere elementen zoals het roestvrijstalen werkblad en de betonnen trap. De botanische touch wordt toegevoegd door de verse bloemen en planten en de natuurlijke materialen in meubels en accessoires. Deze keuken heeft een kantoorhoekje waar, tegen de wand, persoonlijke items hangen zoals foto's en enkele gedroogde bloemen.


De botanische stijl is doorgetrokken in de slaapkamers. We zien weer lichte tinten met natuurlijke materialen. Items die vooral bijdragen aan de botanische sfeer zijn de natuurverzamelingen en de posters met afbeeldingen van dieren en bloemen. Leuk om onder glas te zetten (zie ook deze post over decoreren onder glas) of in een ouderwetse letterbak.

In de nis achter het bed van Maamke en Rob zie je twee kleine lijstjes. Wil jij dit ook? Lees dan aanstaande maandag mijn bericht over het zelf maken van botanische kunst, waarmee je je 'onkruid' uit eigen tuin op creatieve wijze vastlegt.


Kijk voor alle foto's en meer informatie vooral op de website van VT Wonen zelf. 

Meer over dit onderwerp:


You Might Also Like

0 reacties

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Disclaimer

Op deze blog schrijf ik over interessante onderwerpen. Sommige inspirerende afbeeldingen heb ik gevonden op het wereldwijde web. Ik doe altijd mijn best om de juiste bron hierbij te vermelden. Staat jouw beeld op mijn blog en heb je dat liever niet? Laat het me weten dan pas ik het aan. --------- Juist wel jouw foto of product op mijn blog? Ga naar de pagina contact voor meer informatie en/of neem contact op via het contactformulier.

Disclaimer

At this blog I write about interesting things. Some pics at my blog aren't mine, I did find them at the worldwide web. I always do my best to mention the correct source. Is your picture at my blog and you prefer not to? Let me know then I will adjust it.