Binnenkijken | Wonen rondom een 100 jarige boom

juni 24, 2015

Ik neem je mee naar Coogee, een voorstad van Sydney, Australië. We gaan binnenkijken bij de woning van Marcella Kaspar (kunstenaar) en haar man Mark Cooper (designer).
Mark en Marcella zagen potentieel in een vervallen huisje en waagden de sprong. Ze creëerden een prachtige, unieke woning met een luxe uitstraling. Binnen- en buitenruimtes zijn samengevoegd doordat het huis gebouwd werd rond de centrale binnenplaats met zwembad.
Het huis is gevuld met vele mooie dingen zowel oude als nieuwe. Marcella's liefde van glas wordt geïllustreerd door de kleurrijke collecties van vintage glazen, Portugees wijnfles lampen en decoratieve kristallen kroonluchters. Maar ook moderne hanglampen van de Nieuw-Zeelandse ontwerper David Trubridge sieren het huis.
Misschien wel het meest gewaardeerde bezit van alles is de 100 jaar oude Frangipani boom. Het kostte het echtpaar een klein fortuin om deze op locatie te krijgen. Er was een jaar van liefdevolle zorg nodig om de boom te laten herstellen van deze verhuizing. Maar doordat deze boom het middelpunt is van hun woning vonden Marcella en Mark het meer dan waard.


Marcella maakte van hun muren en vloeren opvallende, dramatische kunstwerken. Schitterende schilderingen van bloemen sieren het huis. Samen met bijpassende accessoires zoals grote, groene planten, bloemige kussens en het antieke glaswerk doet de sfeer botanisch aan.
  

Wil je zelf ook botanisch wonen? Lees dan deze eerdere berichten over het toepassen van deze interieurtrend.


bron afbeeldingen en informatie: the generalist en desiretoinspire


Meer over dit onderwerp:

You Might Also Like

0 reacties

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Disclaimer

Op deze blog schrijf ik over interessante onderwerpen. Sommige inspirerende afbeeldingen heb ik gevonden op het wereldwijde web. Ik doe altijd mijn best om de juiste bron hierbij te vermelden. Staat jouw beeld op mijn blog en heb je dat liever niet? Laat het me weten dan pas ik het aan. --------- Juist wel jouw foto of product op mijn blog? Ga naar de pagina contact voor meer informatie en/of neem contact op via het contactformulier.

Disclaimer

At this blog I write about interesting things. Some pics at my blog aren't mine, I did find them at the worldwide web. I always do my best to mention the correct source. Is your picture at my blog and you prefer not to? Let me know then I will adjust it.