Botanische accessoires

juni 18, 2015

In een eerdere post las je al over de botanische look, een mooie woontrend om meer natuurlijk groen in je interieur toe te voegen. Maar de botanische sfeer bestaat niet alleen uit groen. In de natuur vind je ook genoeg andere kleuren waardoor je, gecombineerd met planten, ook andere kleurtinten kunt toevoegen aan de botanische look. Om dit te bewijzen zocht ik bovenstaande accessoires bij elkaar een mix van moderne en natuurlijke materialen - met een vleugje warmrood.

(waar te koop: Summer tropical bloom - behangWhite egg Ceramic Pottery hanging planter •  Vintage step ladder Stained glass with pressed flower  • Sierkussen •  Botanical bowl    Botanical print art   Green lamp (binnenkort verkrijgbaar)  • Bell jar  •  White owl statue  •  Minicactus met pot van Ikea  Seed starter -candle light holder )


Meer over dit onderwerp:


You Might Also Like

0 reacties

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Disclaimer

Op deze blog schrijf ik over interessante onderwerpen. Sommige inspirerende afbeeldingen heb ik gevonden op het wereldwijde web. Ik doe altijd mijn best om de juiste bron hierbij te vermelden. Staat jouw beeld op mijn blog en heb je dat liever niet? Laat het me weten dan pas ik het aan. --------- Juist wel jouw foto of product op mijn blog? Ga naar de pagina contact voor meer informatie en/of neem contact op via het contactformulier.

Disclaimer

At this blog I write about interesting things. Some pics at my blog aren't mine, I did find them at the worldwide web. I always do my best to mention the correct source. Is your picture at my blog and you prefer not to? Let me know then I will adjust it.