Grafisch design - Botanisch

juni 21, 2015

Afgelopen week heb je kunnen lezen over de woontrend: Botanisch wonen. Een frisse look met mooie, natuurlijke elementen en vooral veel groen. Dat deze stijl niet alleen voor je interieur geschikt is maar ook toepasbaar is in de grafische wereld bewijzen onderstaande concepten.

Men neme een tropische plant, voege er een knalroze achtergrond aan toe en make het af met een onderscheidende typografie. Het resultaat is dit opvallende ontwerp voor de Tallinn Music Week, een evenement over nieuwe, onontdekte muziek (Meer toepassingen op Aku).
Huisstijlelementen voor een bar/restaurant welke zich in een openbaar centrum met een tuin bevindt. Met mooie natuurlijke illustraties en een frisse groene touch (Bekijk alle toepassingen op Losiento).
Schitterende zeepverpakkingen van Savon Stories met een botanische look and feel. De zeep bestaat uit 100% gecertificeerde organische componenten en deze verpakking past daar heel goed bij (Meer producten van Savon zie je op the dieline).
Concept verpakking voor take-away maaltijd. Een origineel, typisch botanisch ontwerp (Bekijk het hele ontwerp op Behance).

Tealicious, een kleine theewinkel in het centrum van Florence, Italië, biedt haar producten aan in deze met weelderige bloemen versierde verpakkingen. (Via the dieline)
Saxton gebruikt mooie afbeeldingen voor de promotie van hun cider. Deze illustraties passen helemaal binnen de botanische trend waardoor deze producten zeker opvallen in het schap. (Meer toepassingen zijn te vinden via Bradley Rogerson)

Meer inspirerende grafische ontwerpen bekijken? Check mijn Pinterest voor mooie designs op het gebied van verpakkingen, posters, corporate identities en brochures.Meer over dit onderwerp:

You Might Also Like

0 reacties

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Disclaimer

Op deze blog schrijf ik over interessante onderwerpen. Sommige inspirerende afbeeldingen heb ik gevonden op het wereldwijde web. Ik doe altijd mijn best om de juiste bron hierbij te vermelden. Staat jouw beeld op mijn blog en heb je dat liever niet? Laat het me weten dan pas ik het aan. --------- Juist wel jouw foto of product op mijn blog? Ga naar de pagina contact voor meer informatie en/of neem contact op via het contactformulier.

Disclaimer

At this blog I write about interesting things. Some pics at my blog aren't mine, I did find them at the worldwide web. I always do my best to mention the correct source. Is your picture at my blog and you prefer not to? Let me know then I will adjust it.