Op en top zomer!

juni 29, 2015

Deze week bereiken we echt zomerse temperaturen! Tijd voor slippers, ijs en luie zomeravonden. Kom helemaal in de stemming met mijn 'summer inspiration' Pinterest bord. Een kleine greep uit deze inspirerende pins voor jouw perfecte zomer, zowel in- als buitenshuis.

Serveer de heerlijkste ijsjes in een halve ananas. Kleurrijk en verfrissend. (via Pinterest)
Klaar voor een dagje strand met deze beachbags (via Pinterest)

Vrolijke lampionnen voor in de tuin, ideaal voor jouw zomerfeest (via Pinterest)
Zomer op je tafel met deze Mediteriaans borden en servetten (via Pinterest)

Picknick in eigen tuin met grote loungekussens en een vrolijke tafelschikking (via Pinterest)
Water met een verfrissende smaak door 'ijsballetjes' van meloen en een takje munt (via Pinterest)
Gegrilde watermeloen met rucola en feta. Een echte zomerse salade! (via Pinterest + recept)

Ah wat een heerlijke zomerinspiratie. Meer ideeën opdoen?
Volg mijn 'summer inspiration' Pinterest bord.

Wat ga jij doen deze zomer?

You Might Also Like

0 reacties

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Disclaimer

Op deze blog schrijf ik over interessante onderwerpen. Sommige inspirerende afbeeldingen heb ik gevonden op het wereldwijde web. Ik doe altijd mijn best om de juiste bron hierbij te vermelden. Staat jouw beeld op mijn blog en heb je dat liever niet? Laat het me weten dan pas ik het aan. --------- Juist wel jouw foto of product op mijn blog? Ga naar de pagina contact voor meer informatie en/of neem contact op via het contactformulier.

Disclaimer

At this blog I write about interesting things. Some pics at my blog aren't mine, I did find them at the worldwide web. I always do my best to mention the correct source. Is your picture at my blog and you prefer not to? Let me know then I will adjust it.