DIY: decoreren met afval

juli 28, 2015

Wat maken we een hoop troep in deze wereld. Tijd om te gaan recyclen! Met onderstaande decoratie ideeën is dat plotseling geen enkel probleem meer. Deze inspirerende foto's zijn stuk voor stuk eenvoudige DIY werkjes die in een mum van tijd klaar zijn. Leuk in je eigen woning of om cadeau te geven!

"Yes, de lamp is kapot!"
De volgende keer dat je lamp stuk gaat vind je het niet zo erg. Dan kun je eindelijk aan de slag met deze > tutorial.

"Ik wil Bolletje!"
Decoreren met een beschuitrol? Ja, dat kan dus. Mijn creatieve moeder stond op het punt haar beschuitrol weg te gooien maar bedacht zich toen ze het lelijke potje van dit schattige vetplantje zag. Hup, beschuitrol en een touwtje erom wikkelen en klaar! Een hele leuke en creatieve vondst.

"Neem er nog één!"
Er bestaan zoveel leuke DIY tutorials voor het decoreren met wijnflessen! Bovenstaande is slechts één voorbeeld. Let ook op de schattige afwerking. (bron: Aur0re)

Na een flinke verkoudheid kun je zo aan de slag met deze DIY
Bovenstaande bloempot is gemaakt van een tissuedoos, hoe leuk is dat! Bekijk hier > hoe je dit maakt.


Blikje soep?
Je zou er bijna blikvoer voor gaan eten... Je kunt er in een handomdraai, met behulp van een verfspuitbus, een hele gezellige, romantische tafelsetting mee creëren namelijk. (bron: Jayne weddings)
 

You Might Also Like

0 reacties

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Disclaimer

Op deze blog schrijf ik over interessante onderwerpen. Sommige inspirerende afbeeldingen heb ik gevonden op het wereldwijde web. Ik doe altijd mijn best om de juiste bron hierbij te vermelden. Staat jouw beeld op mijn blog en heb je dat liever niet? Laat het me weten dan pas ik het aan. --------- Juist wel jouw foto of product op mijn blog? Ga naar de pagina contact voor meer informatie en/of neem contact op via het contactformulier.

Disclaimer

At this blog I write about interesting things. Some pics at my blog aren't mine, I did find them at the worldwide web. I always do my best to mention the correct source. Is your picture at my blog and you prefer not to? Let me know then I will adjust it.