DIY verzamelboekje

juli 09, 2015Een mooie en originele uitvoering van een notitieboek, te bestellen bij Etsy. Met een beetje creativiteit is dit ook eenvoudig zelf uit te voeren. Met behulp van een stapel papier, een perforator, een dun stukje hout, karton en wat touw kom je een heel eind.

Mijn plan is om dit te doen voor mijn vakantieherinneringen voor deze zomer. Ik ga een combinatie maken van foto's, kaarten van de plaats van bestemming, papiertjes met vakantiedoodles en -verhalen; eventueel opgevuld met gekleurd papier of behangsamples voor de variatie en sfeer.


Hoe maak je het?
Zorg, voor het mooiste resultaat, dat de inhoud van exact hetzelfde formaat is. Maak gaatjes in het papier en het karton met de perforator, allemaal op dezelfde locatie. Teken boorgaten op het dunne houtje, gebruik een zojuist geperforeerd papiertje als mal. Boor voorzichtig de gaatjes in het houten plankje.

Stapel je kartonnetje, het papier en je houtje op elkaar - de gaatjes liggen nu exact boven elkaar. Rijg nu het touw erdoorheen en sluit af met een stoere knoop.


Wat voor mogelijkheden zie jij met deze handige DIY? Wat wil jij ervan maken?


You Might Also Like

0 reacties

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Disclaimer

Op deze blog schrijf ik over interessante onderwerpen. Sommige inspirerende afbeeldingen heb ik gevonden op het wereldwijde web. Ik doe altijd mijn best om de juiste bron hierbij te vermelden. Staat jouw beeld op mijn blog en heb je dat liever niet? Laat het me weten dan pas ik het aan. --------- Juist wel jouw foto of product op mijn blog? Ga naar de pagina contact voor meer informatie en/of neem contact op via het contactformulier.

Disclaimer

At this blog I write about interesting things. Some pics at my blog aren't mine, I did find them at the worldwide web. I always do my best to mention the correct source. Is your picture at my blog and you prefer not to? Let me know then I will adjust it.