Een kijkje bij de Vega Cottage

juli 25, 2015

In het kader van het Scandinavisch wonen neem ik je mee naar het Noorse eiland Vega. Dit zomerhuis staat midden in het ruwe, levendige landschap van de Vega Archipel, op zo'n 100 kilometer afstand van de poolcirkel.


Vooral de buitenkant is een opvallend stukje architectuur en passend in de Scandinavische sfeer. De vorm van deze woning is gebaseerd op de traditionele vissersboot loodsen die te vinden zijn op dit Noorse eiland. Door de ongelijke rotsblokken waarop de Vega Cottage is gebouwd ligt de ene helft iets hoger dan de andere.

De buitenzijde van deze Vega Cottage is met hout bekleed welke, dankzij het Noorse klimaat, mooi vergrijst is. Door de prominent aanwezige ramen heb je een fantastisch uitzicht over de Atalantische Oceaan en de omliggende eilanden.


Passend binnen de Scandinavische stijl is ook de binnenkant van deze woning met hout bekleed. Het hout is licht gehouden wat een ruime sfeer creëert. De traditionele meubels zijn van natuurlijke materialen en eenvoudig, strak maar comfortabel.

Zelf ook Scandinavisch wonen? Lees er alles over in deze blogpost eerder deze week. 


(bron afbeeldingen: homeli)

You Might Also Like

0 reacties

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Disclaimer

Op deze blog schrijf ik over interessante onderwerpen. Sommige inspirerende afbeeldingen heb ik gevonden op het wereldwijde web. Ik doe altijd mijn best om de juiste bron hierbij te vermelden. Staat jouw beeld op mijn blog en heb je dat liever niet? Laat het me weten dan pas ik het aan. --------- Juist wel jouw foto of product op mijn blog? Ga naar de pagina contact voor meer informatie en/of neem contact op via het contactformulier.

Disclaimer

At this blog I write about interesting things. Some pics at my blog aren't mine, I did find them at the worldwide web. I always do my best to mention the correct source. Is your picture at my blog and you prefer not to? Let me know then I will adjust it.