Grafisch ontwerp met scandinavische touch

juli 23, 2015

Lichte kleuren met enkele donkere details, strakke lijnen en vormen - dat is de Scandinavische touch die je in de woonwereld terug ziet komen. Een duidelijke eigen stijl die doorgetrokken wordt op grafisch gebied met stevige uitingen die blijven hangen als resultaat. Hieronder vind je enkele grafische ontwerpen van Scandinavische makelij of met een duidelijke hint naar deze stijl.

- Via Pinterest
Branding voor deze Scandinavische truien met stoere en natuurlijke elementen - Via identitydesigned

Poster ontwerp voor Karlsruhe Ikonotope (een kunstenaars tentoonstelling) via Pinterest

Een strakke stijl mede gevormd door de architectonische fotografie (Pinterest)
De Nordic, een stoere branding voor een Scandinavische Food Truck -Via Pinterest  en Behance
De Nordic, een stoere branding voor een Scandinavische Food Truck -Via Pinterest  en Behance

Scandinavian Coffee House - branding in stijl - Via Pinterest

Nog niet genoeg van deze Scandinavische grafische designs? Bestel dan dit boek vol inspirerende ontwerpen - Verkrijgbaar bij AmazonMeer inspirerende poster designs vind je op mijn Pinterest bord #Design #Poster

You Might Also Like

0 reacties

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Disclaimer

Op deze blog schrijf ik over interessante onderwerpen. Sommige inspirerende afbeeldingen heb ik gevonden op het wereldwijde web. Ik doe altijd mijn best om de juiste bron hierbij te vermelden. Staat jouw beeld op mijn blog en heb je dat liever niet? Laat het me weten dan pas ik het aan. --------- Juist wel jouw foto of product op mijn blog? Ga naar de pagina contact voor meer informatie en/of neem contact op via het contactformulier.

Disclaimer

At this blog I write about interesting things. Some pics at my blog aren't mine, I did find them at the worldwide web. I always do my best to mention the correct source. Is your picture at my blog and you prefer not to? Let me know then I will adjust it.