Printables: geometrische posters

juli 20, 2015

Eerder deze week las je al over het toepassen van de Scandinavische sfeer in je interieur. Onmisbaar binnen deze trend zijn de geometrische prints, mooi ingelijst aan de muur of op een plank. Hoe je dit toepast lees je in het bericht: 'Wonen in stijl: Scandinavisch wonen'

Ik maakte enkele unieke ontwerpen die je gratis kunt downloaden voor eigen gebruik, laat wel even een berichtje achter en vertel welke print jou het meeste aanspreekt. Om het originele formaat te downloaden klik je met je rechter muisknop op het ontwerp, klik op 'afbeelding bekijken' en sla dan de afbeelding op.


Afina Pint - grafische print - free printable 02
'oh deer'

Afina Pint - grafische print - free printable 03
'Flying fish'

Afina Pint - grafische print - free printable 04
'ART'


Afina Pint - grafische print - free printable 05
'Origami Bird'Afina Pint - grafische print - free printable 01 

'messed up chevron'

You Might Also Like

1 reacties

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Disclaimer

Op deze blog schrijf ik over interessante onderwerpen. Sommige inspirerende afbeeldingen heb ik gevonden op het wereldwijde web. Ik doe altijd mijn best om de juiste bron hierbij te vermelden. Staat jouw beeld op mijn blog en heb je dat liever niet? Laat het me weten dan pas ik het aan. --------- Juist wel jouw foto of product op mijn blog? Ga naar de pagina contact voor meer informatie en/of neem contact op via het contactformulier.

Disclaimer

At this blog I write about interesting things. Some pics at my blog aren't mine, I did find them at the worldwide web. I always do my best to mention the correct source. Is your picture at my blog and you prefer not to? Let me know then I will adjust it.