Wonen: Scandinavisch decoreren

juli 14, 2015In mijn vorige bericht las je over 'Scandinavisch wonen'. Deze lichte, strakke stijl met natuurlijke materialen en stoere accenten zie je in steeds meer interieurs terug. Ik heb een set accessoires uitgekozen die laat zien hoe je dit in de praktijk kunt toepassen in jouw eigen woning.

Waar te koop:
Kast Loca - Leren vlinderstoel - Boomstamkruk - Bloomingville vloerkleed met grafische printHübsch zwart grafische woondekenIJslandse schapenvachtDivina Proportione plafondlamp
- half moon scandinavian snow _ klok - Grafische poster _ small talk (bla) - Kunstobject: Houten ijsbeerAfgedekte kom (met kruisjes)Kussen met grafische print  One by One book (over grafisch design)Alle artikelen over Scandinavisch wonen en decoreren:
Een kijkje bij de VEGA cottage
Printables: geometrische posters 
De Eames Stoel
Binnenkijken: Zweeds appartement
Wonen in stijl: Scandinavisch wonen
Intro: Deze week Scandinavische woontrend

You Might Also Like

0 reacties

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Disclaimer

Op deze blog schrijf ik over interessante onderwerpen. Sommige inspirerende afbeeldingen heb ik gevonden op het wereldwijde web. Ik doe altijd mijn best om de juiste bron hierbij te vermelden. Staat jouw beeld op mijn blog en heb je dat liever niet? Laat het me weten dan pas ik het aan. --------- Juist wel jouw foto of product op mijn blog? Ga naar de pagina contact voor meer informatie en/of neem contact op via het contactformulier.

Disclaimer

At this blog I write about interesting things. Some pics at my blog aren't mine, I did find them at the worldwide web. I always do my best to mention the correct source. Is your picture at my blog and you prefer not to? Let me know then I will adjust it.