DIY mini vetplant

augustus 20, 2015


Bron: earnesthomeco.com
Weet jij soms niet wat je mee moeten nemen als je op visite gaat? Altijd die bonbons of dat flesje wijn... je wilt vast wel eens wat anders geven. Ga dan voor dit uniek, trendy, klein èn goedkoop cadeautje. Het is een mini vetplantje in een net zo mini plantenbakje.

Maak het heel eenvoudig zelf met deze DIY tutorial. Deze is zo leuk dat je er waarschijnlijk ook een aantal voor jezelf maakt! Het enige wat je nodig hebt is een houten poot of knop, een boormachine met een brede boor, een tangetje en natuurlijk een klein vetplantje. Dit vetplantje kan een 'nakomeling' zijn van je eigen vetplant.

De werkwijze is als volgt:
  • Haal met het tangetje de schroef uit de houten poot of knop
  • Vergroot het bestaande gat met je boormachine (laat de bodem heel en laat genoeg ruimte over aan de zijkanten.)
  • Vul het zojuist verkregen bloempotje met grond en zet je vetplantje erin
  • Geef je het plantje cadeau? Pak het dan nog mooi in, bijvoorbeeld in een gifttasje of in transparante folie
Voor een mooie visuele uitleg van deze tutorial verwijs ik je naar de bron van deze leuke DIY: earnesthomeco.com.

Het leuke eindresultaat van deze eenvoudige DIY tutorial. Via earnesthomeco.com.

Meer inspiratie:
Er zijn nog veel andere manieren om een dergelijk mini vetplantje te geven. Enkele ideeën voor jou op een rij:

Onder het mom van 'creatief met kurk' - maak zelf deze mini-bloempot-magneetjes gevuld met een vetplantje. Via apartmenttherapy
Vul kleine amuseglaasjes met zand, steentjes, aarde en een vetplantje. Je ziet het soms als bedankje op een bruiloft voorbij komen maar het is ook leuk om gewoon cadeau te doen. Via Pinterest
Maak een tuintje van een mooie schelp die je nog hebt liggen Via Pinterest
Helemaal hip en passend binnen menig trend: een halsketting met een minuscuul vetplantje in een glazen potje Via Pinterest
Een originele manier om espresso-kopjes te geven: zet er een mini vetplantje in Via Joelix

Zou jij het leuk vinden om een mini vetplantjes cadeau te krijgen of te geven? En welke van deze creatieve 'bloempotjes' zie jij wel zitten?

You Might Also Like

0 reacties

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Disclaimer

Op deze blog schrijf ik over interessante onderwerpen. Sommige inspirerende afbeeldingen heb ik gevonden op het wereldwijde web. Ik doe altijd mijn best om de juiste bron hierbij te vermelden. Staat jouw beeld op mijn blog en heb je dat liever niet? Laat het me weten dan pas ik het aan. --------- Juist wel jouw foto of product op mijn blog? Ga naar de pagina contact voor meer informatie en/of neem contact op via het contactformulier.

Disclaimer

At this blog I write about interesting things. Some pics at my blog aren't mine, I did find them at the worldwide web. I always do my best to mention the correct source. Is your picture at my blog and you prefer not to? Let me know then I will adjust it.