Geel decoreren

augustus 18, 2015Decoreren met deze trendkleur, geel!  Ik heb een set accessoires uitgekozen die laat zien hoe je deze kleur aanbrengt in jouw eigen woning. Moderne, eigentijdse decoratie met een klassieke, natuurlijke touch. Klik op onderstaande links voor de bron en om deze items zelf aan te schaffen. Durf jij het aan?

Gele vaas - Houten, gele kanarie op standaard - Linear Stem Orla Kiely Behang, geel - Unfold lamp van Muuto - krukje met houten zitting en gele pootjes - 'dipped' sierkussen geel/grijs - Antieke theepot met hendel - Hippe ijzeren mand, geel - Kussen met bloem

Persoonlijk vind ik de theepot een mooi object. Maar ook het kussen vind ik erg geslaagd, misschien wel omdat daar niet zoveel geel in zit. Welke accessoires spreken jou het meeste aan?


Lees deze verwante artikelen:
Wat ik met geel heb? Lees over mijn genetische kleurafwijking.
Meer tips om deze kleur in je interieur toe te passen? Lees dan de tips in deze kleurspecial.

You Might Also Like

0 reacties

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Disclaimer

Op deze blog schrijf ik over interessante onderwerpen. Sommige inspirerende afbeeldingen heb ik gevonden op het wereldwijde web. Ik doe altijd mijn best om de juiste bron hierbij te vermelden. Staat jouw beeld op mijn blog en heb je dat liever niet? Laat het me weten dan pas ik het aan. --------- Juist wel jouw foto of product op mijn blog? Ga naar de pagina contact voor meer informatie en/of neem contact op via het contactformulier.

Disclaimer

At this blog I write about interesting things. Some pics at my blog aren't mine, I did find them at the worldwide web. I always do my best to mention the correct source. Is your picture at my blog and you prefer not to? Let me know then I will adjust it.