Heerlijke ballonvaart

augustus 09, 2015

 

Ieder jaar proberen manlief en ik op een bijzondere manier stil te staan bij onze trouwdag. Meestal gaan we uit eten naar een bijzondere locatie. Dit jaar had mijn man wel een heel uniek idee, namelijk eten op grote hoogte! Hoewel het op de beoogde datum in juli niet doorging vanwege het warme weer was het afgelopen zondag dan zover... Wij gingen ballonvaren!

Je kunt nu denken "wat heeft ballonvaren nou te maken met eten?". Nou, in dit geval heeft het er alles mee te maken. Meesterkok Angélique Schmeinck klom namelijk bij ons aan boord en vertoonde haar culinaire kunsten. Haar perfect voorbereide vijfgangen diner werd gedeeltelijk in de ballon zelf bereid. Ja, je leest het goed: IN de ballon. Angélique kookt namelijk als enige ter wereld met de hete lucht van de ballon zelf!

We hebben genoten van het heerlijke eten en de ballonvaart. Het uitzicht was geweldig en ook de landing perfect. Ik deel graag alvast enkele foto's met je:Uitzicht vanuit de 'keuken' van de ballon
Angélique Schmeinck in haar element - lekker aan het koken voor de hele groep

De zon zakt en maakt lange schaduwen - tijd om te landen!

Nieuwsgierig naar meer? Laat een reactie achter en wie weet, schrijf ik later meer over dit bijzondere, smakelijke avontuur. Dan zie je ook meer foto's!


You Might Also Like

0 reacties

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Disclaimer

Op deze blog schrijf ik over interessante onderwerpen. Sommige inspirerende afbeeldingen heb ik gevonden op het wereldwijde web. Ik doe altijd mijn best om de juiste bron hierbij te vermelden. Staat jouw beeld op mijn blog en heb je dat liever niet? Laat het me weten dan pas ik het aan. --------- Juist wel jouw foto of product op mijn blog? Ga naar de pagina contact voor meer informatie en/of neem contact op via het contactformulier.

Disclaimer

At this blog I write about interesting things. Some pics at my blog aren't mine, I did find them at the worldwide web. I always do my best to mention the correct source. Is your picture at my blog and you prefer not to? Let me know then I will adjust it.