ART | Natuurlijke mooie lijntekeningen

augustus 22, 2015

Ogenschijnlijk eenvoudige lijntekeningen, gevuld met zachte pasteltinten. Allemaal met een natuurlijk onderwerp zoals vogels of bloemen. Dit zijn redenen waarom de tekeningen van Maartje van den Noort mij opvallen en bekoren. Bekijk enkele van haar werken hieronder en oordeel zelf...


Roodborstje (via Pinterest)
Winterkoning (via de website van Maartje)

Korenbloem (Via de website van Maartje)

Alweer een mooie vogel (Via Pinterest)

Haal deze tekeningen in huis en bestel een set kaarten via deze site

Vind jij deze stijl van Maartje ook mooi? Lees dan ook mijn bericht over de aquarelwerken van Abby Diamond

You Might Also Like

0 reacties

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Disclaimer

Op deze blog schrijf ik over interessante onderwerpen. Sommige inspirerende afbeeldingen heb ik gevonden op het wereldwijde web. Ik doe altijd mijn best om de juiste bron hierbij te vermelden. Staat jouw beeld op mijn blog en heb je dat liever niet? Laat het me weten dan pas ik het aan. --------- Juist wel jouw foto of product op mijn blog? Ga naar de pagina contact voor meer informatie en/of neem contact op via het contactformulier.

Disclaimer

At this blog I write about interesting things. Some pics at my blog aren't mine, I did find them at the worldwide web. I always do my best to mention the correct source. Is your picture at my blog and you prefer not to? Let me know then I will adjust it.