Herfst woontrend 2015 | decoreren

september 08, 2015

Eerder deze week las je al over de woontrends voor deze herfst. Vooral neutrale kleuren voeren de boventoon waarbij grijzen aangevuld worden met beige en bruintinten. Zachte pasteltinten kunnen desgewenst die warme tint geven die in de herfst zo fijn is.

Een eigen touch kun je deze herfst neerzetten door het toevoegen van structuren en patronen naar smaak. Denk hierbij aan gehaakte of gebreide stoffen, toepasbaar in onder andere plaids en kussens. Warme metalen zoals koper zijn ook een mooie toevoeging aan je herfstige interieur.

Hieronder zie je een verzameling aan accessoires die bewijzen dat bovenstaande een mooie match is voor jouw interieur deze herfst. Wat vind jij ervan?Klik op onderstaande links voor de bron en om deze items zelf aan te schaffen.

Persoonlijk ben ik lichtelijk verliefd op het kussen met de vos en het gehaakte roze kleed van Zara Home. Welke accessoires zou jij graag in je eigen interieur terugzien?


You Might Also Like

0 reacties

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Disclaimer

Op deze blog schrijf ik over interessante onderwerpen. Sommige inspirerende afbeeldingen heb ik gevonden op het wereldwijde web. Ik doe altijd mijn best om de juiste bron hierbij te vermelden. Staat jouw beeld op mijn blog en heb je dat liever niet? Laat het me weten dan pas ik het aan. --------- Juist wel jouw foto of product op mijn blog? Ga naar de pagina contact voor meer informatie en/of neem contact op via het contactformulier.

Disclaimer

At this blog I write about interesting things. Some pics at my blog aren't mine, I did find them at the worldwide web. I always do my best to mention the correct source. Is your picture at my blog and you prefer not to? Let me know then I will adjust it.