DIY | Kunst voor in je keuken

november 24, 2015


Deze maand zag je al veel inspiratie voor je keuken voorbijkomen op mijn blog. Van de laatste keukentrends tot een variatie aan unieke houten snijplanken. Tijd voor de 'finishing touch' in de keuken; kunst met een creatieve, persoonlijke noot. Geen standaard schilderijen of items met 'keukenregels' die je al zoveel ziet. 

Ga in plaats daarvan zelf aan de slag en maak je eigen (wand)decoratie voor in de keuken. Ik zet een aantal leuke voorbeelden op een rij waarvan enkele linken naar de tutorial met de uitleg.
Het boodschappenlijstje, het weekmenu of de mooiste tekening van je kind - het kan allemaal op deze wand van kraftpapier. Lees op Design-Milk hoe je dit zelf maakt in enkele stappen.

Maak zelf deze zeer toepasselijke kunstwerken voor in je keuken met de tutorial op thecontractorchronicles
Via thecontractorchronicles
Maak zelf deze creatieve wanddecoratie voor in je keuken. Via robertblinfors (geen tutorial)

Eerder op mijn blog zag je al deze leuke DIY van lovegrowswild
Kunst met een dubbele functie. Dit schilderij is namelijk in een mum van tijd omgetoverd tot een handige, extra tafel. Dit model is van Ivy Design (mooi, maar duur) Een eenvoudige versie zie je hier en een soort van DIY tutorial vind je hier.

Maak een muurcollage van oude, mooie borden, zilverwerk, snijplanken of een combinatie ervan. Via hgtv.


Welke van bovenstaande ideeën spreekt jou het meeste aan? Heb je liever toch een mooie foto aan de muur als wanddecoratie? Wacht dan nog even met bestellen van je canvas. Eind deze week lees je over de unieke muurdecoratie van Wallstars en maak kans op een kortingscode van 50 euro.
  

You Might Also Like

0 reacties

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Disclaimer

Op deze blog schrijf ik over interessante onderwerpen. Sommige inspirerende afbeeldingen heb ik gevonden op het wereldwijde web. Ik doe altijd mijn best om de juiste bron hierbij te vermelden. Staat jouw beeld op mijn blog en heb je dat liever niet? Laat het me weten dan pas ik het aan. --------- Juist wel jouw foto of product op mijn blog? Ga naar de pagina contact voor meer informatie en/of neem contact op via het contactformulier.

Disclaimer

At this blog I write about interesting things. Some pics at my blog aren't mine, I did find them at the worldwide web. I always do my best to mention the correct source. Is your picture at my blog and you prefer not to? Let me know then I will adjust it.