November | Keukenspecial

november 03, 2015


De dagen worden weer korter, hierdoor spenderen we minder tijd in onze tuinen of op ons balkon. Gelukkig zijn er ook nog genoeg andere zones in je 'thuis' waar je je op kunt richten. Deze maand, november, staat de keuken centraal.

De keuken is een belangrijke ruimte in je huis. In veel gezinnen begint dit al in de ochtend als het ontbijt gemaakt wordt en de boterhammen voor de lunch gesmeerd worden. En 's avonds, als iedereen weer terug naar huis keert, is de keuken een mooie plaats om je dag te bespreken - vooral als je een woonkeuken hebt.

Reden genoeg dus om je keuken tot een fijne plaats te maken waar het hele gezin graag is. Ongeacht of je een keukenprins(es) bent, een grote of kleine keuken hebt, iedereen wil graag een gezellige uitstraling in deze ruimte. Eerder las je al op mijn blog hoe je een kleine keuken kunt decoreren. Deze maand lees je wat de keukentrends zijn voor 2016, krijg je decoratietips en andere heerlijke inspiratie.


Keukentrends 2016 en een inspirerend artikel over de AGA. Afbeelding via Shootfactory

Een mooie verzameling houten snijplanken is een ware trend en onmisbaar in je keuken. Ik zet een aantal inspirerende varianten voor je op een rij. Lees het hier. Afbeelding via Pinterest

Ik zet de leukste serviezen op een rij voor deze herfst/winter - klik hier. Zoals dit schattige servies van Bloomingville. Deze 'little secrets' zijn bedoeld voor kinderen, maar ach... schuilt er niet in iedere volwassene een klein kind?

Dit en nog veel meer lees je deze maand op Wonen, Maken & Leven.
Mis niks en volg mijn blog via Blogger, Bloglovin of Beste Bloggers

Meer mooie keukeninspiratie vind je alvast op mijn Pinterest bord.Meer artikelen in deze serie:

Keukentrends 2016
De belangrijkste trends voor je keuken op een rij.

Een oogstrelende AGA 
Lees hoe een AGA of vergelijkbaar fornuis in zowel landelijke als moderne keukens past.

Slimme opbergwand ideeën
Hoe je slim opbergen en gezellig decoreren combineert in je keuken.

Kookboeken in je keuken plaatsen
Onmisbaar in een goede keuken, mooie kookboeken. Bekijk enkele ideeën om je kookboeken in je keuken een plekje te geven.

Decoreren: Houten snijplanken
Helemaal van nu: houten snijplanken in je keuken. Bekijk enkele inspirerende plaatjes en leuke vormen.

You Might Also Like

2 reacties

  1. Heel mooi, mooie bedrukking op de service!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, mooi he! Over twee weken lees je het bijbehorende artikel met nog meer inspirerende serviezen. Groetjes, Afina

      Verwijderen

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Disclaimer

Op deze blog schrijf ik over interessante onderwerpen. Sommige inspirerende afbeeldingen heb ik gevonden op het wereldwijde web. Ik doe altijd mijn best om de juiste bron hierbij te vermelden. Staat jouw beeld op mijn blog en heb je dat liever niet? Laat het me weten dan pas ik het aan. --------- Juist wel jouw foto of product op mijn blog? Ga naar de pagina contact voor meer informatie en/of neem contact op via het contactformulier.

Disclaimer

At this blog I write about interesting things. Some pics at my blog aren't mine, I did find them at the worldwide web. I always do my best to mention the correct source. Is your picture at my blog and you prefer not to? Let me know then I will adjust it.