ART | Doodles

december 15, 2015

Sinds het ontvangen van mijn nieuwe boek over doodles ben ik helemaal in de 'tekenmood'. Mijn tekeningen bestaan uit doodle-achtige tekeningen, samengevoegde figuren in een geschetste stijl. Het boek Doodles & Letters geeft de nodige basis en handige technieken.

Voor overige inspiratie struin ik graag op internet wat rond. Een ware ster op het gebied van doodlen is Pic Candle. Deze kunstenaar schut de ene na de andere tekening uit zijn mouw. Dingen uit het dagelijks leven krijgen een eigen gezicht en worden afgewisseld met grappige en vriendelijke monsters. Hierdoor geïnspireerd ging ik zelf ook aan de slag, wat technieken oefenen en een eigen stijl ontdekken. Zie hier het resultaat:Wat vind je van mijn 'gedoodle'?

You Might Also Like

0 reacties

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Disclaimer

Op deze blog schrijf ik over interessante onderwerpen. Sommige inspirerende afbeeldingen heb ik gevonden op het wereldwijde web. Ik doe altijd mijn best om de juiste bron hierbij te vermelden. Staat jouw beeld op mijn blog en heb je dat liever niet? Laat het me weten dan pas ik het aan. --------- Juist wel jouw foto of product op mijn blog? Ga naar de pagina contact voor meer informatie en/of neem contact op via het contactformulier.

Disclaimer

At this blog I write about interesting things. Some pics at my blog aren't mine, I did find them at the worldwide web. I always do my best to mention the correct source. Is your picture at my blog and you prefer not to? Let me know then I will adjust it.