ART | Doodles

december 15, 2015

Sinds het ontvangen van mijn nieuwe boek over doodles ben ik helemaal in de 'tekenmood'. Mijn tekeningen bestaan uit doodle-achtige tekeningen, samengevoegde figuren in een geschetste stijl. Het boek Doodles & Letters geeft de nodige basis en handige technieken.

Voor overige inspiratie struin ik graag op internet wat rond. Een ware ster op het gebied van doodlen is Pic Candle. Deze kunstenaar schut de ene na de andere tekening uit zijn mouw. Dingen uit het dagelijks leven krijgen een eigen gezicht en worden afgewisseld met grappige en vriendelijke monsters. Hierdoor geïnspireerd ging ik zelf ook aan de slag, wat technieken oefenen en een eigen stijl ontdekken. Zie hier het resultaat:Wat vind je van mijn 'gedoodle'?

You Might Also Like

0 reacties

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Disclaimer

Op deze blog lees je informatieve artikelen, persoonlijke blogs en nuttige tips over wonen, creatieve projecten en leven met een chronische ziekte. Deze blog heeft geen winstoogmerk, geen commerciële inslag en geen ambitie tot influencer.

Disclaimer

Alle gebruikte foto's en teksten zijn zorgvuldig door mij samengesteld. Zonder toestemming content overnemen wordt niet op prijs gesteld. Delen mag wel, met vermelding van en link naar deze website. Bij twijfel, stuur een berichtje via het contactformulier.