ART | Wendy Kendall illustraties

december 08, 2015

Zoals je eerder hebt gezien hou ik van mooie illustraties. Zo zag je al de mooie lijntekeningen van Maartje van den Noort, de aquareltekeningen van Abby Diamond en een inspirerende tekening van Raoul Dufy, 'Spring in Paris'.

Ditmaal zet ik het werk van Wendy Kendall in het zonnetje. Deze jonge ontwerper uit Staffordshire (UK) maakt patronen voor allerlei toepassingen. Zo ontwerpt ze unieke patronen voor kleding, stoffen, schrijfwaren en andere leuke dingen.

Ze heeft een simplistische en grafische aanpak waarbij ze speelse, kleurrijke patronen en texturen mengt met eigenzinnige handgetekende figuren. Daarnaast komen er een aantal mooie illustraties van haar hand. Kijk je mee?


Een persoonlijke favoriet. Een mooie afbeelding van een vogel met een sierlijke achtergrond Via Pinterest
Een typisch patroon van Wendy - simpele vormen in felle kleuren op een witte achtergrond Via Pinterest

Kleurrijke afbeelding van papegaaien Via wendykendalldesigns.com

Zeg nou zelf: daar wordt je toch blij van?

Meer weten over Wendy Kendall en meer van haar werk zien? Bekijk het op Wendykendalldesigns.com

You Might Also Like

0 reacties

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Disclaimer

Op deze blog schrijf ik over interessante onderwerpen. Sommige inspirerende afbeeldingen heb ik gevonden op het wereldwijde web. Ik doe altijd mijn best om de juiste bron hierbij te vermelden. Staat jouw beeld op mijn blog en heb je dat liever niet? Laat het me weten dan pas ik het aan. --------- Juist wel jouw foto of product op mijn blog? Ga naar de pagina contact voor meer informatie en/of neem contact op via het contactformulier.

Disclaimer

At this blog I write about interesting things. Some pics at my blog aren't mine, I did find them at the worldwide web. I always do my best to mention the correct source. Is your picture at my blog and you prefer not to? Let me know then I will adjust it.