Doe een boekje open over reuma

december 20, 2015

http://boekjeopen.reumafonds.nl/

Op mijn blog doe ik regelmatig een boekje open over mijn leven met fibromyalgie.

Ik ben natuurlijk niet de enige die een vorm van reuma heeft. Met mij zijn er zo'n twee miljoen Nederlanders die hier mee te maken hebben. Heb jij het ook? Dan weet je wat het is om pijn te hebben, altijd moe te zijn, medicijnen of hulpmiddelen te gebruiken om alledaagse bezigheden te kunnen doen en je onbegrepen te voelen. Onbegrepen door mensen om je heen, omdat er simpelweg niets aan je te zien is.

Daarom is het fijn als je je verhaal kunt doen. Jouw verhaal steunt andere mensen in hun strijd, kan inspireren, legt uit aan personen die het niet hebben en bovenal... het lucht enorm op!

Iedereen is anders, situaties verschillen van persoon tot persoon, iedereen ervaart zijn of haar ziekte anders en loopt tegen andere dingen aan. Ieder verhaal is daarom uniek en op zijn eigen manier inspirerend voor anderen.

Wat is jouw verhaal? 

Doe ook een boekje open op de website van het reumafonds en/of lees de uiteenlopende, inspirerende en aangrijpende verhalen van reumapatiënten vanuit heel Nederland.You Might Also Like

0 reacties

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Disclaimer

Op deze blog schrijf ik over interessante onderwerpen. Sommige inspirerende afbeeldingen heb ik gevonden op het wereldwijde web. Ik doe altijd mijn best om de juiste bron hierbij te vermelden. Staat jouw beeld op mijn blog en heb je dat liever niet? Laat het me weten dan pas ik het aan. --------- Juist wel jouw foto of product op mijn blog? Ga naar de pagina contact voor meer informatie en/of neem contact op via het contactformulier.

Disclaimer

At this blog I write about interesting things. Some pics at my blog aren't mine, I did find them at the worldwide web. I always do my best to mention the correct source. Is your picture at my blog and you prefer not to? Let me know then I will adjust it.