Artjournal | Materialen verzamelen (2)

januari 12, 2016

Zoals je misschien wel weet ben ik bezig met het maken van een artjournal. Een oud boek biedt de basis voor dit creatieve project: een reisverslag met tekeningen, souvenirs en foto's.

In een vorig artikel las je al wat ik van plan ben met dit boek en maakte ik een start met het verzamelen van de materialen. Afgelopen periode heb ik niet heel veel kunnen doen aan het boek. Maar ik heb toch een paar tekeningen kunnen maken en nog wat materialen uitgezocht.

Een combinatie van een pagina uit een tijdschrift - over schelpen, een reclameflyer voor een kasteelruïne waar we geweest zijn, gras en een schelpje.
Een kleine doodle met het thema Loire.
Deze ansichtkaart heeft een antieke uitstraling, dit past mooi bij het kant en het klassieke behangmonster.
Nog een doodle - ditmaal een uitgebreide versie voor de laatste dag van onze vakantie.
In diverse tijdschriften vond ik nog enkele leuke quotes en afbeeldingen die mijn artjournal prima kunnen opleuken.
Hoewel ik per dag alle materialen in een mapje bewaar raakte ik het overzicht een beetje kwijt. Voor welke dag moet nog een passende tekening of iets dergelijks gemaakt worden en zijn de mooie elementen goed verdeeld? Daarom maakte ik een 'overzichtsdoodle' waarop ik de materialen voor iedere dag schetste. Op de foto: work in progress.

Doordat ik nu een goed overzicht heb over de pagina-indeling kan ik weer volop verder. Ik heb nog een paar kleine doodles te maken en een enkele grote doodle die als dagoverzicht dient. Daarnaast ben ik nog steeds flink bezig met het uitzoeken en verzamelen van de foto's. Ik ben er nog wel even zoet mee dus. Binnenkort weer een update!You Might Also Like

2 reacties

  1. Superleuk! Ik zou zelf graag ook zoiets willen maken, maar ivm examenjaar heb ik er helaas geen tijd voor, straks in de zomervakantie misschien

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je, Anouk. Ik snap dat je er momenteel geen tijd voor hebt. Hoewel je misschien wel af en toe een tekening ter ontspanning zou kunnen maken. Succes met je examenjaar! Laat je me weten hoe het gaat?

      Verwijderen

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Disclaimer

Op deze blog schrijf ik over interessante onderwerpen. Sommige inspirerende afbeeldingen heb ik gevonden op het wereldwijde web. Ik doe altijd mijn best om de juiste bron hierbij te vermelden. Staat jouw beeld op mijn blog en heb je dat liever niet? Laat het me weten dan pas ik het aan. --------- Juist wel jouw foto of product op mijn blog? Ga naar de pagina contact voor meer informatie en/of neem contact op via het contactformulier.

Disclaimer

At this blog I write about interesting things. Some pics at my blog aren't mine, I did find them at the worldwide web. I always do my best to mention the correct source. Is your picture at my blog and you prefer not to? Let me know then I will adjust it.