Gewoon Knus

januari 29, 2016

De winter is dit het perfecte seizoen om uren in de keuken te hangen, boven een warm, dampende stoofpot, een grote pan met erwtensoep of één of ander baksel te fabriceren. Ook ontstaat de dringende behoefte om het knus te maken in huis. Kaarsjes aan, warme accessoires, kleedje op de bank, zachte kussens.
In dat kader maakte ik kennis met de webshop Gewoon Knus en ontving van hun een stoere, robuuste snijplank. Mooi voor in de keuken of in de woonkamer als dienblad.


Tijdens het rondsnuffelen in deze overzichtelijke webshop stuitte ik op nog enkele andere leuke accessoires die ik je niet wil onthouden.

Koperen bestek uit de Bloomingville AW catalog
Decoratie van House Doctor zoals deze trendy, groene glazen lampenkap: Goal
Ook deze vazen Native, gemaakt van aardewerk, van de exclusieve PT Collection bestel je bij GewoonKnus
Het vrolijke mix&match servies 'Carla' uit de Bloomingville AW catalog, zoals de mokken

Nog een 'knus' sfeerplaatje met een praktische en mooie wandlamp, ook van House Doctor


Je ziet het... genoeg inspiratie om je interieur op te sieren, om het 'gewoon knus' te maken. Welke van bovenstaande items zouden mooi in jouw gezellige huisje passen?You Might Also Like

0 reacties

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Disclaimer

Op deze blog schrijf ik over interessante onderwerpen. Sommige inspirerende afbeeldingen heb ik gevonden op het wereldwijde web. Ik doe altijd mijn best om de juiste bron hierbij te vermelden. Staat jouw beeld op mijn blog en heb je dat liever niet? Laat het me weten dan pas ik het aan. --------- Juist wel jouw foto of product op mijn blog? Ga naar de pagina contact voor meer informatie en/of neem contact op via het contactformulier.

Disclaimer

At this blog I write about interesting things. Some pics at my blog aren't mine, I did find them at the worldwide web. I always do my best to mention the correct source. Is your picture at my blog and you prefer not to? Let me know then I will adjust it.