Gewoon Knus

januari 29, 2016

De winter is dit het perfecte seizoen om uren in de keuken te hangen, boven een warm, dampende stoofpot, een grote pan met erwtensoep of één of ander baksel te fabriceren. Ook ontstaat de dringende behoefte om het knus te maken in huis. Kaarsjes aan, warme accessoires, kleedje op de bank, zachte kussens.

In dat kader maakte ik kennis met de webshop Gewoon Knus en ontving van hun een stoere, robuuste snijplank. Mooi voor in de keuken of in de woonkamer als dienblad.


Ik ben helemaal verliefd op deze praktische snijplank, het is een mooi item om de keuken 'gewoon knus' te maken. Zou deze snijplank ook in jouw gezellige huisje passen?You Might Also Like

0 reacties

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Disclaimer

Op deze blog lees je informatieve artikelen, persoonlijke blogs en nuttige tips over wonen, creatieve projecten en leven met een chronische ziekte. Deze blog heeft geen winstoogmerk, geen commerciële inslag en geen ambitie tot influencer.

Disclaimer

Alle gebruikte foto's en teksten zijn zorgvuldig door mij samengesteld. Zonder toestemming content overnemen wordt niet op prijs gesteld. Delen mag wel, met vermelding van en link naar deze website. Bij twijfel, stuur een berichtje via het contactformulier.