Review | Daphne's Diary

januari 15, 2016

 

Als je mij volgt op Instagram dan heb je het al voorbij zien komen. Vorige week viel de Daphne's Diary bij mij op de mat, samen met enkele bijpassende ansichtkaarten en een mooie special, het eerste 'colouring book' van Daphne's Diary.

Ik ontving de eerste editie van 2016 van Daphne's Diary, het Colouring Book en een paar mooie ansichtkaarten.
In dit artikel lees je mijn review over Daphne's Diary.

Daphne's Diary is een dagboek met een brocante touch - in de vorm van een tijdschrift. Daphne biedt je een kijkje in haar wereld van wonen, tuinieren, koken, reizen, het gezin, knutselen en shoppen. Het is een gezellige verzameling van leuke, herkenbare verhalen en inspirerende kijkjes in creatieve werelden.
 
Het blad staat bol van de schitterende afbeeldingen, illustraties en patronen die aan scrapbookpapier doen denken, stickers, kaarten en knutselwerkjes. Als jij net als mij gek bent op mooie papiertjes dan zit je met Daphne's Diary helemaal gebakken. Het is echt een blad met een lange houdbaarheidsduur - mooi om te bewaren, af en toe opnieuw doorheen te bladeren en om te gebruiken voor het maken van bijvoorbeeld cadeautjes of kaartjes.

Iedere Daphne's Diary is gemaakt van vier soorten papier en bevat veel extra’s, zoals stickers, kaarten en items om zelf te vouwen, plakken en knippen.
Deze uitgave (nr.1 2016)  bevat bijvoorbeeld een knutselpakket om de ultieme liefdesbrief in elkaar te zetten. Je kunt er natuurlijk ook wat anders van maken.

In het magazine staan er ook heerlijke recepten, ziet er toch fantastisch uit?!

Daphne's Diary is een tijdschrift wat je er bij pakt voor diverse doeleinden, gezellig bij een kopje thee (natuurlijk met stapels koekjes erbij), aan de knutsel-/naaitafel om een leuk projectje uit te voeren, in de keuken voor een heerlijk recept of achter de computer om de shoptips te checken.

Wat ik zelf ook leuk vind is dat iedere keer als ik het 120 pagina's dikke tijdschrift erbij pak, ik weer wat anders ontdek. Een leuke column die ik de eerste keer over het hoofd heb gezien, een creatieve DIY die me plotseling erg aanspreekt of een gezellig reis- of achtergrondverhaal waar ik eens goed voor ga zitten.

Nog zo'n smakelijk idee!
Het magazine zit vol leuke columns over wijze levenslessen, het alledaagse leven, grappige gezinssituaties en anekdotes over Meneer Beer en Mevrouw Poes (mijn favoriet)
Daphne's Diary staat boordevol inspiratie, zo wordt het werk van andere creatievelingen belicht. Natuurlijk met veel foto's en mooie illustraties.

Ik heb je een paar pagina's laten zien van dit leuke magazine. Daphne's Diary is echt een blad waar je jezelf of een ander mee kan verwennen. Hoewel losse uitgaves vrij duur zijn (6,95 per stuk) staat er in iedere editie altijd een goede aanbieding voor een abonnement. Vind je Daphne's Diary ook leuk? Dan is het nemen van een abonnement dus zeker een goede optie.

Bekijk ook eens de website daphnesdiary.com/nl, hier vind je onder andere oudere uitgaven van het blad, leuke DIY- en knutselpakketten en cadeautips.

Wat vind jij van Daphne's Diary? Laat het me weten in een reactie hieronder.
Volg mijn blog
Meer inspirerende artikelen lezen? Mis niks en volg Wonen, Maken & Leven via Google+ of Bloglovin.  Volg mijn blog ook via wonen.maken.leven op Instagram.
Graag tot ziens.
You Might Also Like

4 reacties

 1. Ik ben alvast fan van Daphne's Diary. Ik kijk er elke keer weer naar uit om de volgende D.D. in de winkel te kopen. Ik gebruik de verschillende crea ideetjes voor privé alsook voor op het werk ( Ik ben animator in een Woonzorgcentrum in België, Edegem) Ik krijg heel dikwijls leuke reacties. Ik vind het vooral een heel positief tijdschrift, ik word er gewoon vrolijk van!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk Josée, dat je de creatieve ideeën uit de Daphne's Diary op verschillende manieren kan gebruiken. Groetjes, Afina

   Verwijderen
 2. ik heb me eind vorig jaar geabonneerd op DD, nadat ik 'm eerst weleens in de winkel kocht, en kreeg vorige week mijn eerste "eigen" DD. Het is net zoals je zegt: je bladert 'm door, leest wat, legt 'm weg en pakt 'm later weer om nog eens wat te lezen of te knutselen. Alles wat ik leuk vind staat er in: recepten, DIY, papier, dagboekfragmenten, brocante, andere creatievelingen, leuke reisjes of plekken om naartoe te gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat een leuke aanvulling op mijn review, Crealice! Ik ben het helemaal met je eens. Veel plezier met deze uitgave van de Daphne's Diary :) Ik heb ook het kleurboek gekregen van DD, binnenkort lees je daar de review van. Groetjes, Afina

   Verwijderen

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Disclaimer

Op deze blog lees je informatieve artikelen, persoonlijke blogs en nuttige tips over wonen, creatieve projecten en leven met een chronische ziekte. Deze blog heeft geen winstoogmerk, geen commerciële inslag en geen ambitie tot influencer.

Disclaimer

Alle gebruikte foto's en teksten zijn zorgvuldig door mij samengesteld. Zonder toestemming content overnemen wordt niet op prijs gesteld. Delen mag wel, met vermelding van en link naar deze website. Bij twijfel, stuur een berichtje via het contactformulier.