Volg mij ook op Instagram

februari 02, 2016Wist jij al dat je mij en mijn blog ook kunt volgen op Instagram? Ik, die altijd een beetje huiverig ben voor die tijdverslindende social media? Jazeker, ik ben overstag. Nou ja, deels dan. De meeste platforms ga ik met een grote boog omheen, wie weet - komt dat ook nog. Maar over Instagram ben ik al wel enthousiast.

Januari was de eerste maand dat ik, met mijn blog, actief was op Instagram (wonen.maken.leven). Als je mij volgt op Instagram zie je previews van blogitems, persoonlijke foto's, mooie sfeerplaatjes, leuke quotes enzovoort.

Behalve dat dit een leuk, inspirerende eigen foto is, was dit ook een beeld waarbij ik vertelde hoe het op dat moment ging met mijn fibromyalgie. Ook dat lees je dus af en toe op mijn Instagram.
Manlief maakte dit brood met een eigen opgestart zuurdesem. Ziet er mooi uit, toch?
Ik maakte deze foto nadat ik bij de Action was geweest. Ik kocht deze leuke spulletjes als cadeautje van een vriendin. Vorig weekend ging ik met de trein naar haar toe, in Limburg (maar dat wist je al als je mij al volgt op mijn Instagram ;)

Op mijn Instagram zie je ook inspirerende afbeeldingen die je niet op mijn blog tegenkomt. Gewoon, omdat ik niet over alle mooie afbeeldingen kan bloggen.


Deze voorbeelden laten het al even zien. Het is niet alleen een samenvoeging van alle blogitems op mijn Instagram account. Nee, het biedt naast fijne woon- en DIY-inspiratie een extra persoonlijk inkijkje in mijn leven, strubbelingen met fibromyalgie en belevenissen.

Als je het leuk vind kun je dus even een kijkje nemen om mijn account en mij volgen (wonen.maken.leven).Zit jij ook op Instagram en heb of ken jij een account die inspirerend en leuk is? Laat het me hieronder in een reactie of stuur mij een berichtje via Instagram. Ik ben benieuwd!You Might Also Like

0 reacties

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Disclaimer

Op deze blog schrijf ik over interessante onderwerpen. Sommige inspirerende afbeeldingen heb ik gevonden op het wereldwijde web. Ik doe altijd mijn best om de juiste bron hierbij te vermelden. Staat jouw beeld op mijn blog en heb je dat liever niet? Laat het me weten dan pas ik het aan. --------- Juist wel jouw foto of product op mijn blog? Ga naar de pagina contact voor meer informatie en/of neem contact op via het contactformulier.

Disclaimer

At this blog I write about interesting things. Some pics at my blog aren't mine, I did find them at the worldwide web. I always do my best to mention the correct source. Is your picture at my blog and you prefer not to? Let me know then I will adjust it.