Architectuur | Moderne trappen

maart 22, 2016

Een trap is in veel Nederlandse woningen een noodzakelijk kwaad, een functioneel ding maar niet perse een eyecatcher. Ik laat je graag enkele architectonische hoogstandjes zien, misschien iets voor in jouw toekomstige interieur?

Een slank en licht ontwerp, omlijst door een subtiel profiel. Via Dezeen


Deze zwevende trap doet het goed in een minimalistische, moderne inrichting. Het zorgt voor veel lucht en licht en staat mooi in grote ruimtes. Via Dezeen
Je moet wel van poetsen houden, maar deze glazen wand zorgt wel voor een veilige trapleuning. Via Twozeroone
Deze trap is volledig geïntregreerd in de rest van het ontwerp van de woning. Via Pinterest

Door de verschillende materialen en het zwevende ontwerp krijgt deze trap een unieke, eigen plaats in het interieur Via Pinterest
Meer van dergelijke, inspirerende architectonische hoogstandjes bewonderen? Check mijn bord 'Inspiring Architecture' op Pinterest

You Might Also Like

0 reacties

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Disclaimer

Op deze blog schrijf ik over interessante onderwerpen. Sommige inspirerende afbeeldingen heb ik gevonden op het wereldwijde web. Ik doe altijd mijn best om de juiste bron hierbij te vermelden. Staat jouw beeld op mijn blog en heb je dat liever niet? Laat het me weten dan pas ik het aan. --------- Juist wel jouw foto of product op mijn blog? Ga naar de pagina contact voor meer informatie en/of neem contact op via het contactformulier.

Disclaimer

At this blog I write about interesting things. Some pics at my blog aren't mine, I did find them at the worldwide web. I always do my best to mention the correct source. Is your picture at my blog and you prefer not to? Let me know then I will adjust it.