ART | Illustraties van Helen Dardik

maart 01, 2016

 

Op mijn blog zag je al eens de kleurrijke illustraties van Wendy Kendall. Haar stijl van illustreren spreekt me aan en ik vond nog een aantal kunstenaars die deze zelfde aanpak hebben. Ze mengen allemaal simplistische grafische vormen, patronen en texturen met eigenzinnige handgetekende figuren. Een van deze illustratoren is de Canadese Helen Dardik.

Hoewel ze veel verschillende kleuren gebruikt in haar illustraties en patronen is het altijd een geheel. Haar stijl en figuren zijn creatief, herkenbaar en opvallend. In haar kunstwerken is genoeg te zien, je raakt er niet snel op uitgekeken. Ze werkt haar tekeningen digitaal uit, maar af en toe zie je ook een handgetekende of geschilderd werk vaan haar voorbij komen.

Al met al wordt ik gewoon heel erg vrolijk van haar werk.

Wat vind jij van deze illustraties van Helen?
Je kunt Helen volgen via onder andere Instagram, website en haar blog (tevens bron van al deze afbeeldingen)

Eerder op mijn blog zag je ook al de mooie lijntekeningen van Maartje van den Noort en de aquareltekeningen van Abby Diamond.

You Might Also Like

0 reacties

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Disclaimer

Op deze blog schrijf ik over interessante onderwerpen. Sommige inspirerende afbeeldingen heb ik gevonden op het wereldwijde web. Ik doe altijd mijn best om de juiste bron hierbij te vermelden. Staat jouw beeld op mijn blog en heb je dat liever niet? Laat het me weten dan pas ik het aan. --------- Juist wel jouw foto of product op mijn blog? Ga naar de pagina contact voor meer informatie en/of neem contact op via het contactformulier.

Disclaimer

At this blog I write about interesting things. Some pics at my blog aren't mine, I did find them at the worldwide web. I always do my best to mention the correct source. Is your picture at my blog and you prefer not to? Let me know then I will adjust it.