Artjournal | Mijn schetsboek

maart 16, 2016

Als je mij volgt op Instagram (via @wonen.maken.leven) weet je dat ik sinds begin dit jaar een artjournal/schetsboek heb. Dit is een gewoon, leuk boekje met blanco pagina's. Hierin kan ik lekker tekenen, 'doodlen' en mixed media pagina's maken. Vandaag laat ik je een paar spreads zien uit dit boekje.

Detail van mijn pagina met rozen, verderop zie je de complete spread.
De eerste pagina in mijn schetsboek. Een doodle die aanmoedigt om vooral lekker creatief aan de slag te gaan in het schetsboek. Geen uitgescheurde pagina's, geen perfectie!
Mijn schetsboek met een leuke, reislustige kaft - gekocht bij de Lidl
Een pagina uit mijn souvenir uit Frankrijk van afgelopen zomer bood de inspiratie voor deze spread. Een zin uit dit Franse boek bevatte de woorden 'Département des créatifs' vrij vertaald als Creatief Atelier. Ik vond diverse afbeeldingen uit tijdschriften die hierbij pasten, aangevuld met scrapbookpapier, kant en rozenblaadjes.

Vrijwel mijn meest favoriete pagina tot nu toe. Lekkere kleuren, mooie afbeeldingen, verschillende materialen en rozenblaadjes. Als ik hiernaar kijk wordt ik vanzelf vrolijk. Jij ook?

Momenteel ben ik regelmatig bezig in dit schetsboek en met andere creatieve projectjes. Sinds kort heb ik op Instagram een speciale creatieve feed @creative_each_day. Iedere week heb ik een ander thema die creatief wordt uitgewerkt.

En jij? Ben jij nog creatief bezig de laatste tijd?


You Might Also Like

0 reacties

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Disclaimer

Op deze blog schrijf ik over interessante onderwerpen. Sommige inspirerende afbeeldingen heb ik gevonden op het wereldwijde web. Ik doe altijd mijn best om de juiste bron hierbij te vermelden. Staat jouw beeld op mijn blog en heb je dat liever niet? Laat het me weten dan pas ik het aan. --------- Juist wel jouw foto of product op mijn blog? Ga naar de pagina contact voor meer informatie en/of neem contact op via het contactformulier.

Disclaimer

At this blog I write about interesting things. Some pics at my blog aren't mine, I did find them at the worldwide web. I always do my best to mention the correct source. Is your picture at my blog and you prefer not to? Let me know then I will adjust it.