Artjournal | Mijn schetsboek

maart 16, 2016

Als je mij volgt op Instagram (via @wonen.maken.leven) weet je dat ik sinds begin dit jaar een artjournal/schetsboek heb. Dit is een gewoon, leuk boekje met blanco pagina's. Hierin kan ik lekker tekenen, 'doodlen' en mixed media pagina's maken. Vandaag laat ik je een paar spreads zien uit dit boekje.

Detail van mijn pagina met rozen, verderop zie je de complete spread.
De eerste pagina in mijn schetsboek. Een doodle die aanmoedigt om vooral lekker creatief aan de slag te gaan in het schetsboek. Geen uitgescheurde pagina's, geen perfectie!
Mijn schetsboek met een leuke, reislustige kaft - gekocht bij de Lidl
Een pagina uit mijn souvenir uit Frankrijk van afgelopen zomer bood de inspiratie voor deze spread. Een zin uit dit Franse boek bevatte de woorden 'Département des créatifs' vrij vertaald als Creatief Atelier. Ik vond diverse afbeeldingen uit tijdschriften die hierbij pasten, aangevuld met scrapbookpapier, kant en rozenblaadjes.

Vrijwel mijn meest favoriete pagina tot nu toe. Lekkere kleuren, mooie afbeeldingen, verschillende materialen en rozenblaadjes. Als ik hiernaar kijk wordt ik vanzelf vrolijk. Jij ook?

Momenteel ben ik regelmatig bezig in dit schetsboek en met wat andere creatieve projectjes.
En jij? Ben jij nog creatief bezig de laatste tijd?
You Might Also Like

0 reacties

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Disclaimer

Op deze blog lees je informatieve artikelen, persoonlijke blogs en nuttige tips over wonen, creatieve projecten en leven met een chronische ziekte. Deze blog heeft geen winstoogmerk, geen commerciële inslag en geen ambitie tot influencer.

Disclaimer

Alle gebruikte foto's en teksten zijn zorgvuldig door mij samengesteld. Zonder toestemming content overnemen wordt niet op prijs gesteld. Delen mag wel, met vermelding van en link naar deze website. Bij twijfel, stuur een berichtje via het contactformulier.