Decoratietrend | Textiel aan de muur

maart 11, 2016

Al een paar jaar zien we steeds meer structuur en textuur in decoraties komen. Zo zijn gehaakte en gebreide kussens en kleedjes al graag geziene 'gasten' op de bank.

De Spring | Summer collecties van enkele merken breiden deze trend uit naar muurdecoratie. Je moet ervan houden, maar textiel, macramé en gehaakte decoraties krijgen hiermee een eigen en unieke plaats aan de muur. Ik zet een aantal van deze voorbeelden op een rij en laat je tevens een paar andere opties zien.

De trendy muurkunst van Bloomingville, ze hebben diverse varianten en kleuren

Ook House Doctor heeft de trend opgepikt en een macramé muurdecoratie in de catalogus staan.Je kunt ook een licht vloertapijt aan de muur hangen, zoals deze van Ferm Living  - afbeelding via Pinterest

Nog een voorbeeld van een vloertapijt van Ferm Living aan de muur - Afbeelding via Pinterest
Door diverse texturen voor en over elkaar te hangen krijg je een mooie laagwerking Via The Design Chaser
Met deze leuke DIY kun je zelf elk gewenst textiel aan de muur hangen Via Nalleshouse

En... is het wat voor in jouw woning? Zou jij een vorm van textiel aan de muur hangen?

You Might Also Like

0 reacties

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Disclaimer

Op deze blog schrijf ik over interessante onderwerpen. Sommige inspirerende afbeeldingen heb ik gevonden op het wereldwijde web. Ik doe altijd mijn best om de juiste bron hierbij te vermelden. Staat jouw beeld op mijn blog en heb je dat liever niet? Laat het me weten dan pas ik het aan. --------- Juist wel jouw foto of product op mijn blog? Ga naar de pagina contact voor meer informatie en/of neem contact op via het contactformulier.

Disclaimer

At this blog I write about interesting things. Some pics at my blog aren't mine, I did find them at the worldwide web. I always do my best to mention the correct source. Is your picture at my blog and you prefer not to? Let me know then I will adjust it.