DIY | Tijdschriftenhouder

maart 25, 2016

Hou je van tijdschriften, magazines en glossy's? Om van voor tot achter te lezen of juist om door te bladeren? Dan weet jij ook dat een lading van deze magazines snel een rommelige stapel kunnen vormen. Maak dan, in slechts enkele stappen, deze leuke X-vormige tijdschriften-houder.


Van deze twee houten, rechthoekige planken van dezelfde grootte maak je je magazine-houder. Kijk, voor de gewenste breedte even naar de magazines die je erop wilt leggen - de houten planken mogen net iets breder zijn.

Meet eerst de dikte van de plank op. Dit is de breedte van je uitsnede.
Teken je zaagsnede in het midden en ook tot het midden van de plank.


Hier zie je nog even duidelijk je twee helften van je tijdschriften-houder.
Schuif de twee planken in elkaar en klaar!
Dit is het resultaat! Eventueel kun je het geheel een bij je interieur passende kleur geven.

Deze eenvoudige DIY tutorial en de bovenstaande afbeeldingen vond ik op Homedit. 
Veel succes en plezier met deze creatieve en decoratieve oplossing voor je magazines!


Komt dit artikel bekend voor? Dat kan, het verscheen al eerder op mijn blog. Vanwege gezondheidsredenen is het mij niet gelukt om een nieuwe blog te schrijven voor vandaag.

You Might Also Like

0 reacties

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Disclaimer

Op deze blog schrijf ik over interessante onderwerpen. Sommige inspirerende afbeeldingen heb ik gevonden op het wereldwijde web. Ik doe altijd mijn best om de juiste bron hierbij te vermelden. Staat jouw beeld op mijn blog en heb je dat liever niet? Laat het me weten dan pas ik het aan. --------- Juist wel jouw foto of product op mijn blog? Ga naar de pagina contact voor meer informatie en/of neem contact op via het contactformulier.

Disclaimer

At this blog I write about interesting things. Some pics at my blog aren't mine, I did find them at the worldwide web. I always do my best to mention the correct source. Is your picture at my blog and you prefer not to? Let me know then I will adjust it.