Top 5 woonblogs

maart 18, 2016

De titel doet vermoeden dat nu een lijst volgt mijn favoriete woonblogs. Dat klopt niet helemaal. Maar wel ben ik een beetje trots op het feit dat mijn blog, uit de grote jungle van woonblogs, opvalt. Ik sta namelijk in de top 5 van dé blogs voor wooninspiratie volgens My Homeshopping, bekijk het bijbehorende artikel hier.


Dat verdient een bloemetje! Oké.... ik doe het wel met dit schitterende plaatje ;)

(afbeelding via Bloomon, eerder te zien in het artikel 10 tips om het voorjaar in huis te halen)

You Might Also Like

0 reacties

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Disclaimer

Op deze blog schrijf ik over interessante onderwerpen. Sommige inspirerende afbeeldingen heb ik gevonden op het wereldwijde web. Ik doe altijd mijn best om de juiste bron hierbij te vermelden. Staat jouw beeld op mijn blog en heb je dat liever niet? Laat het me weten dan pas ik het aan. --------- Juist wel jouw foto of product op mijn blog? Ga naar de pagina contact voor meer informatie en/of neem contact op via het contactformulier.

Disclaimer

At this blog I write about interesting things. Some pics at my blog aren't mine, I did find them at the worldwide web. I always do my best to mention the correct source. Is your picture at my blog and you prefer not to? Let me know then I will adjust it.