Voorjaarsinspiratie | Tulpen

maart 08, 2016

Je kunt er niet omheen als het voorjaar begint. De bloem die toch wel geassocieerd wordt met Nederland: de tulp. Vanaf de bloeimaand maart volop verkrijgbaar in allerlei kleuren en varianten. Heerlijk om hiermee het voorjaar alvast in huis te halen.

Ik zet enkele verfrissende voorbeelden op een rij. Eens iets anders dan gewoon een mooie vaas vol tulpen. Inspiratie wat jij dit jaar met de tulp kan doen.


Zet tulpen met verschillende kleuren bij elkaar in een antieke emmer, opvullen met een paar stoere takken. Via Vibeke Design

Wil jij je tulpen ook in een bolvaas of schaal plaatsen? Geef de tulp een nachtje geen water, de steel wordt slap waardoor je hem in de gewenste vorm kan buigen. Snij vervolgens de tulp weer schuin af en zet deze weer in het water. De steel behoudt zo zijn gebogen vorm. Via Welke

Heb jij een mooie doos of koffer? Zet er een vaas in met de tulpen. Plaats vervolgens het deksel er voorzichtig, half overheen. Afbeelding via hwitblogg

Je kunt de tulp gebruiken in een bloemenkrans, dit is een mooi voorbeeld met verschillende kleuren en soorten bij elkaar.
Door Silke Sander
Dit is een sierkool waar het hart vervangen is door een vaas met tulpen, origineel idee, toch? Via Pinterest

Door de tulpen met bol en al in een bak te zetten, deze op te vullen met takken en mos, creëer je een mooi lentebloemstuk
Via Pinterest

Combineer de tulp met andere voorjaarsbloemen en zet ze in een leuke vaas of melkkan. Afbeelding via Pinterest
Bij het zien van deze bloemenpracht krijg ik in ieder geval al zin in het voorjaar. Haal jij graag tulpen in huis en wat doe jij er mee?


You Might Also Like

0 reacties

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Disclaimer

Op deze blog schrijf ik over interessante onderwerpen. Sommige inspirerende afbeeldingen heb ik gevonden op het wereldwijde web. Ik doe altijd mijn best om de juiste bron hierbij te vermelden. Staat jouw beeld op mijn blog en heb je dat liever niet? Laat het me weten dan pas ik het aan. --------- Juist wel jouw foto of product op mijn blog? Ga naar de pagina contact voor meer informatie en/of neem contact op via het contactformulier.

Disclaimer

At this blog I write about interesting things. Some pics at my blog aren't mine, I did find them at the worldwide web. I always do my best to mention the correct source. Is your picture at my blog and you prefer not to? Let me know then I will adjust it.