Decoratietrend | Glazen vazen

april 06, 2016Afgelopen zaterdag was een heerlijke lentedag, met bloesembomen die in de top van hun bloei stonden. Die dag stond toch al in het teken van bloemen - ik kreeg die ochtend al een mooie bos witte rozen van mijn man en die middag gingen we naar een tuincentrum om ons balkon op te fleuren. Ik werd er helemaal vrolijk van!

Maar ook in huis wil je misschien een mooie tak met bloesem zetten. Dat doe je natuurlijk in een grote glazen vaas. Graag laat ik je de vazen uit de Spring/Summer collectie van House Doctor zien.

Welke van bovenstaande vazen zou mooi staan in jouw interieur?

You Might Also Like

1 reacties

  1. Een simpele glazen vaas met gewoon een paar takken of mooie bladeren erin vind ik zo chic. Hoeft zeker niet altijd een heel boeket te zijn, mooie foto's!

    BeantwoordenVerwijderen

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Disclaimer

Op deze blog schrijf ik over interessante onderwerpen. Sommige inspirerende afbeeldingen heb ik gevonden op het wereldwijde web. Ik doe altijd mijn best om de juiste bron hierbij te vermelden. Staat jouw beeld op mijn blog en heb je dat liever niet? Laat het me weten dan pas ik het aan. --------- Juist wel jouw foto of product op mijn blog? Ga naar de pagina contact voor meer informatie en/of neem contact op via het contactformulier.

Disclaimer

At this blog I write about interesting things. Some pics at my blog aren't mine, I did find them at the worldwide web. I always do my best to mention the correct source. Is your picture at my blog and you prefer not to? Let me know then I will adjust it.