DIY | Bloempot(je) van cement

april 19, 2016Op woonblog.be vond ik onder andere deze leuke DIY voor het maken van bloempotjes van cement. Eigenlijk kun je de bloempot zo groot maken als je zelf wilt, je hebt alleen een grotere mal nodig.

Hoe je het maakt? Je pakt een grote en een kleinere kartonnen beker. Vul het grootste bekertje voor de helft met sneldrogend cement en zet het kleinste bekertje er zorgvuldig in. Het is belangrijk dat het kleine bekertje aangedrukt wordt, dit doe je door deze te vullen met water en er eventueel nog wat zwaars op te leggen.

Nu moet je flink geduld hebben, het cement moet namelijk goed droog zijn alvorens je de bekertjes eraf kan scheuren. Gelukt? Dan kun je de randen eventueel een beetje bij schuren. Misschien vind je het ook leuk om de onderkant van het potje in een andere kleur te schilderen.

You Might Also Like

1 reacties

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Disclaimer

Op deze blog schrijf ik over interessante onderwerpen. Sommige inspirerende afbeeldingen heb ik gevonden op het wereldwijde web. Ik doe altijd mijn best om de juiste bron hierbij te vermelden. Staat jouw beeld op mijn blog en heb je dat liever niet? Laat het me weten dan pas ik het aan. --------- Juist wel jouw foto of product op mijn blog? Ga naar de pagina contact voor meer informatie en/of neem contact op via het contactformulier.

Disclaimer

At this blog I write about interesting things. Some pics at my blog aren't mine, I did find them at the worldwide web. I always do my best to mention the correct source. Is your picture at my blog and you prefer not to? Let me know then I will adjust it.