DIY | Bloempot(je) van cement

april 19, 2016Een bloempotje maken van cement. Het klinkt moeilijk maar het valt eigenlijk best mee. Hoe je het maakt? Je pakt een grote en een kleinere kartonnen of plastic beker. Vul het grootste bekertje voor de helft met sneldrogend cement en zet het kleinste bekertje er zorgvuldig in. Het is belangrijk dat het kleine bekertje aangedrukt wordt, dit doe je door deze te vullen met water en er eventueel nog wat zwaars op te leggen.Nu moet je flink geduld hebben, het cement moet namelijk goed droog zijn alvorens je de bekertjes eraf kan scheuren. Gelukt? Dan kun je de randen eventueel een beetje bij schuren. Misschien vind je het ook leuk om de onderkant van het potje in een andere kleur te schilderen. Daarna kun je je plantjes erin doen.

Veel plezier met deze DIY!

 

afbeeldingen via Shutterstock

You Might Also Like

1 reacties

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Disclaimer

Op deze blog lees je informatieve artikelen, persoonlijke blogs en nuttige tips over wonen, creatieve projecten en leven met een chronische ziekte. Deze blog heeft geen winstoogmerk, geen commerciële inslag en geen ambitie tot influencer.

Disclaimer

Alle gebruikte foto's en teksten zijn zorgvuldig door mij samengesteld. Zonder toestemming content overnemen wordt niet op prijs gesteld. Delen mag wel, met vermelding van en link naar deze website. Bij twijfel, stuur een berichtje via het contactformulier.