Een muur vol flamingo's

april 01, 2016

Steeds vaker zien we tropische elementen in het interieur, neem de botanische trend waarbij planten met grote groene bladeren een belangrijke plaats innemen. Daarbij krijgen we, met het ingaan van de lente, ook zin om vrolijke kleuren en vormen in onze woning te zetten. Combineer deze twee dingen en je komt uit op het onderwerp van deze blog: een muur vol flamingo's. Tsja waarom niet?!

Een leuk detail van de kop van de flamingo - uitvergroot op de muur
Via Pinterest
Een gezellig flamingo patroon op de muur
Via Pinterest
Compleet in tropische sferen met deze muurdecoratie
Via Pinterest
Dit behang is zo druk dat het bijna weer een rustig geheel wordt ;)
Via Pinterest
Ook in een kleurrijk bohemian style komt de flamingo prima tot zijn recht
Via Pinterest


Je ziet het, de flamingo past in veel interieurstijlen. Zou jij één van deze toepassingen kiezen in jouw woning?You Might Also Like

1 reacties

  1. De flamingo doet mij denken aan mijn half jaar Caribisch gebied. (toen ik meehielp een 'falmingo beach bar' flamingo-roze te schilderen ;-) ) maar ik zou er toch niet snel voor gaan. Mocht ik al wat doen, dan alleen zo'n hoofd, maar dan toch liever van een giraffe :-D

    BeantwoordenVerwijderen

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Disclaimer

Op deze blog schrijf ik over interessante onderwerpen. Sommige inspirerende afbeeldingen heb ik gevonden op het wereldwijde web. Ik doe altijd mijn best om de juiste bron hierbij te vermelden. Staat jouw beeld op mijn blog en heb je dat liever niet? Laat het me weten dan pas ik het aan. --------- Juist wel jouw foto of product op mijn blog? Ga naar de pagina contact voor meer informatie en/of neem contact op via het contactformulier.

Disclaimer

At this blog I write about interesting things. Some pics at my blog aren't mine, I did find them at the worldwide web. I always do my best to mention the correct source. Is your picture at my blog and you prefer not to? Let me know then I will adjust it.