De bloemetjes buiten zetten in de Keukenhof

april 17, 2016


Afgelopen dinsdag zijn V. en ik toerist gaan spelen in eigen land. Menig collega vond dit meer een actie voor bejaarden, maar ja... ik word nou eenmaal ontzettend blij van bloemetjes. Dus wij gingen iets doen wat al jaren op ons lijstje staat, de Keukenhof!

Gelukkig was het al een paar dagen zonnig en droog weer zodat ik me best goed voelde. Dat was een grote meevaller omdat ik het vorige week echt druk had en me ook druk heb gemaakt om van alles. Daarnaast had ik ook nog eens iets gegeten wat ik helemaal niet kan hebben. Vorige week vrijdag had ik namelijk in een vlaag van verstandsverbijstering, grote vermoeidheid en ongelofelijke beloningsdrang een groot gedeelte van een Cornetto ijsje genomen. Niet zo handig met een koemelk-, suiker- en chocolade-intolerantie, haha. Maar klaarblijkelijk heeft mijn periode vrij van dergelijke slechtheden mij goed gedaan - ik heb, op wat vermoeidheid na, geen last hiervan gehad! Hoera! ;)Maar goed, de Keukenhof dus. Dinsdagochtend kon ik lekker rustig opstarten, iets wat noodzakelijk is voor een goed verloop van mijn dag. Dat kwam ook wel uit met het weer, want toen we rond half twaalf in het park kwamen brak de zon ook door. Prima getimed!

We keken onze ogen uit, nog nooit heb ik zoveel verschillende soorten tulpen bij elkaar gezien. Ook de opzet van het park is erg leuk, hoewel nog niet alles bloeide.


Al met al hebben we genoten van ons uitje. Manlief V. weet dat mijn benen en voeten snel moe worden, dus we gingen regelmatig even zitten om uit te rusten. Dat hielp om het uiteindelijk wat langer vol te houden totdat mijn benen het echt niet meer zo goed deden (heel vreemd als je been blijft staan terwijl je denkt een stap te doen). Maar tegen die tijd stonden mijn voeten ook al gevoelsmatig in de 'fik', dus toen werd het tijd om zachtjesaan weer richting uitgang te wandelen. Gezellig arm in arm (zoals bejaarden dat immers doen) om een beetje balans te hebben en met een grote glimlach van al het moois om ons heen. Het was een hele leuke, gezellige en zonnige dag.

Ik deel graag nog een aantal fleurige foto's met je.

 

You Might Also Like

0 reacties

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Disclaimer

Op deze blog schrijf ik over interessante onderwerpen. Sommige inspirerende afbeeldingen heb ik gevonden op het wereldwijde web. Ik doe altijd mijn best om de juiste bron hierbij te vermelden. Staat jouw beeld op mijn blog en heb je dat liever niet? Laat het me weten dan pas ik het aan. --------- Juist wel jouw foto of product op mijn blog? Ga naar de pagina contact voor meer informatie en/of neem contact op via het contactformulier.

Disclaimer

At this blog I write about interesting things. Some pics at my blog aren't mine, I did find them at the worldwide web. I always do my best to mention the correct source. Is your picture at my blog and you prefer not to? Let me know then I will adjust it.